СКИ В ЧУЖБИНА
:: АВСТРИЯ
 Цел ам Зее
 Заалбах
 Флахау
 Капрун
 Хинтерглем
 Лиенц
 Хайлигенблут
 Финкенберг
 Зьолден
 Сан Антон
 Брайтенбах
 Гьотценс
 Алпбах
 Валхзее
 Кицбюел
 Хипах
 Хоентауерн
:: ИТАЛИЯ
 Ливиньо
 Санта Катерина
 Бормио
 Рисконе
:: ФРАНЦИЯ
 Шамрус
 Алп д'Юез
 Супер Деволуи
 Вал Сени
 Валфрижус
:: ШВЕЙЦАРИЯ
 Васен
 Сейнт Мориц
:: СЛОВЕНИЯ
:: ТУРЦИЯ
:: РУМЪНИЯ
 Още ...
 СКИ В БЪЛГАРИЯ
 Алеко
 Банско
 Баня
 Беклемето
 Белмекен
 Бодрост
 Бонсови поляни
 Боровец
 Бяла Черква
 Ветровала
 Велинград
 Връх Ком
 Гела
 Говедарци
 Голо бърдо
 Девин
 Добринище
 Елена
 Карандила
 Конярника
 Мальовица
 Момчиловци
 Паничище
 Пампорово
 Предела
 Пършевица
 Рибарица
 Рилски езера
 Сапарева Баня
 Семково
 Трещеник
 Троян
 Узана
 Чепеларе
 Юндола
 Още ...
  Ски почивка в Зьолден - Австрия, евтини ски почивки, резервация на ски ваканция       Translate to English Traduire en français Übersetzen Deutsch Traducir al español Перевести русский          
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

 
 

На ски в Зьолден

Селището от Световната купа Зьолден (1 377 м.) е един от най-познатите ски и сноуборд центрове и едновременно легендарна Апре-ски метрополия. Ски центърът (1 377-3 249м.) включва известните глетчери Ретенбах и Тийфенбах, както и принадлежащата към Зьолден ски зона - Гигийох-Гайзлахкогел. Те са свързани с ледника посредством лифт, при което се формира перфектен ски-циркус с 140 км. писти. Следобед и вечер се заформят партитата в хижите и в самото селище.
 
   Да отидем на ...
Ски в Зьолден
Ски в Зьолден
Ски в Зьолден
Ски в Зьолден
Ски в Зьолден
Ски в Зьолден
Ски в Зьолден
През зимата Зьолден е едно от най-добрите места, които може да предложи Алпийския район. Общо 34 лифтови съоръжения превозват туристите на 3 249 м. височина – сигурна гаранция за добра снежна покривка. Най-новата придобивка е заобиколния лифт-гондола на Ратенбахфернер, която ускорява връзката „Golden Gate to the Glacier“ между Гигийох и ски зоната на ледника.
Туристическата инфраструктура в Зьолден е перфектна. В центъра на вниманието е "Центърът за спорт и развлечения", в който са се подслонили издържаните в тиролски стил Алпийски бани на Йоцтал, с 25-метров басейн и сауна с приключения. Наред с това, "Центърът за спорт и развлечения" предлага ледена пързалка, спортна и тенис зала, фитнес зала, кегелбан и кино. Многобройни са и магазините по главната улица, които можете да обикаляте до насита.
Настаняването става в добре обзаведени апартаменти, уютни пансиони или комфортни къщи, в единични, двойни или стаи с повече легла. Подслоните за настаняване се намират предимно в близост до центъра на Зьолден или дори на самата писта.
Забавления до ранни зори предлагат заведенията „Philipp“, „Bla-Bla-Bar“, „Fire & Ice“, „Kuhstall“ или „Lawine“. На тези, които се нуждаят повече от спокойствие, препоръчваме уютните кафенета и ресторанти в Зьолден. Към всичко това, нашите екскурзоводи ще Ви предложат малка програма, в зависимост от интересите и времето, напр. нощно спускане, пързаляне с шейни (на лунна светлина) или приятна вечер в хижа.
 
   Уеб камера предаваща на живо » 
Вижте местоположението на курорта: горе^ 
 

 
 
Направете запитване чрез VELIKOINFO:   горе^ 
 
Ако желаете оферта за ски ваканция в този ски курорт, опишете подробно изискванията си. До няколко дни ще се постарая да ви направя предложение.
На името на*:
GSM номер*:
Имейл*:
Предпочитанията Ви:
   
     
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info