СКИ В ЧУЖБИНА
:: АВСТРИЯ
 Цел ам Зее
 Заалбах
 Флахау
 Капрун
 Хинтерглем
 Лиенц
 Хайлигенблут
 Финкенберг
 Зьолден
 Сан Антон
 Брайтенбах
 Гьотценс
 Алпбах
 Валхзее
 Кицбюел
 Хипах
 Хоентауерн
:: ИТАЛИЯ
 Ливиньо
 Санта Катерина
 Бормио
 Рисконе
:: ФРАНЦИЯ
 Шамрус
 Алп д'Юез
 Супер Деволуи
 Вал Сени
 Валфрижус
:: ШВЕЙЦАРИЯ
 Васен
 Сейнт Мориц
:: СЛОВЕНИЯ
:: ТУРЦИЯ
:: РУМЪНИЯ
 Още ...
 СКИ В БЪЛГАРИЯ
 Алеко
 Банско
 Баня
 Беклемето
 Белмекен
 Бодрост
 Бонсови поляни
 Боровец
 Бяла Черква
 Ветровала
 Велинград
 Връх Ком
 Гела
 Говедарци
 Голо бърдо
 Девин
 Добринище
 Елена
 Карандила
 Конярника
 Мальовица
 Момчиловци
 Паничище
 Пампорово
 Предела
 Пършевица
 Рибарица
 Рилски езера
 Сапарева Баня
 Семково
 Трещеник
 Троян
 Узана
 Чепеларе
 Юндола
 Още ...
  Ски почивка в Супер Деволуи - Франция, евтини ски почивки, резервация на ски ваканция                               
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

 
 

На ски в Супер Деволуи

По склоновете под Pierra d’Agnières (2 510 м.), които директно под върха са стръмни, а после стават по-полегати, е създаден истински снежен рай, чиято височина благоприятства както големия брой слънчеви дни, така и качеството на снежната покривка. Със своите писти, с обща дължина от 100 км, това е една от най-големите ски зони в Южните Алпи.
Супер Деволуи се намира на 92 км. югоизточно от Гренобъл и е лесно достъпен по магистралата или националното шосе. В центъра са разположени два ваканционни апартаментски 
   Да отидем на ...
Ски в Супер Деволуи
Ски в Супер Деволуи
Ски в Супер Деволуи
Ски в Супер Деволуи
Ски в Супер Деволуи
Ски в Супер Деволуи
Ски в Супер Деволуи
комплекса с търговски центрове. Тъй като, Супер Деволуи може да се похвали с кристален високопланински въздух, тук е построена и обсерватория. Затова, след вечеря в някой от многобройните специализирани ресторанти, можете да наблюдавате блестящото звездно небе.
100-те километра писти, с денивелация от 1 000м., са обслужвани от 23 лифтови съоръжения. От Супер Деволуи тръгват 2 лифта, които гарантират бързото извозване на туристите и чакането на опашки е почти непознато явление. Благодарение на системата от писти, можете да опитате всички терени от ниска или средна степен на трудност, стигайни чак до Ла жу дьо Луп. Вълнистият терен със слънчеви склонове и чудесните необработени места предлагат голямо разнообразие по пистите. По-предизвикателни са терените в района на върха, кадето се намират писти с многообещаващи имена, като напр. „Le Mur“ (стената).
Изкушение за сноубордистите е парка „Mushroom Park“ mit Big Airs, Tables и Boardercross. Сигурността, по отношение на снежната покривка, е гарантирана не само от височината и местоположението на ски центъра, но и от многобройните съоръжения за изкуствена снежна покривка.
Следобедите можете да прекарате на слънчевите тераси или в кафенетата. Чудесната природа в околностите се опознава най-добре по трасетата за ски бягане, които в Супер Деволуи са 35 км. и по време на преходи със снегоходки (маршрути с дължина ок. 31 км.). Особена атракция е напр. карането на моторни шейни. В ски курорта има многобройни уютни заведения, едно кино и 2 дискотеки. Екскурзоводите предлагат интересна програма, която включва напр. традиционна фондю или раклет вечеря.
 
   Уеб камера предаваща на живо » 
Направете запитване чрез VELIKOINFO: горе^   
 
Ако желаете оферта за ски ваканция в този ски курорт, опишете подробно изискванията си. До няколко дни ще се постарая да ви направя предложение.
На името на*:
GSM номер*:
Имейл*:
Предпочитанията Ви:
     Дължима комисионна - 00.00 лв.     
     
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info