СКИ В ЧУЖБИНА
:: АВСТРИЯ
 Цел ам Зее
 Заалбах
 Флахау
 Капрун
 Хинтерглем
 Лиенц
 Хайлигенблут
 Финкенберг
 Зьолден
 Сан Антон
 Брайтенбах
 Гьотценс
 Алпбах
 Валхзее
 Кицбюел
 Хипах
 Хоентауерн
:: ИТАЛИЯ
 Ливиньо
 Санта Катерина
 Бормио
 Рисконе
:: ФРАНЦИЯ
 Шамрус
 Алп д'Юез
 Супер Деволуи
 Вал Сени
 Валфрижус
:: ШВЕЙЦАРИЯ
 Васен
 Сейнт Мориц
:: СЛОВЕНИЯ
:: ТУРЦИЯ
:: РУМЪНИЯ
 Още ...
 В БЪЛГАРИЯ
 Алеко
 Банско
 Баня
 Беклемето
 Белмекен
 Бодрост
 Бонсови поляни
 Боровец
 Бяла Черква
 Ветровала
 Велинград
 Връх Ком
 Гела
 Говедарци
 Голо бърдо
 Девин
 Добринище
 Елена
 Карандила
 Конярника
 Мальовица
 Момчиловци
 Паничище
 Пампорово
 Предела
 Пършевица
 Рибарица
 Рилски езера
 Сапарева Баня
 Семково
 Трещеник
 Троян
 Узана
 Чепеларе
 Юндола
 Още ...
  Ски почивка в курортите на Турция, евтини ски почивки, резервация на ски ваканция                               
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

 
 

На ски в Турция
Оферти за ски почивка в Турция »

Ски-курортите по южното крайбрежие на Турция стават все по-популярни. Ски-центърът Даврас, открит преди около година, се намира на 164км от Анталия и на 58км от международно летище. Районът се намира в т.нар. „Залтен триъгълник” на кристално чистите езера. Даврас се обслужва от двуместен седалков лифт, с дължина 1121м.
Най-близкият хотел се нарича "Sirene Davras Mountain Resort" и разполага със 123 стаи, ресторанти, барове, няколко центъра за красота.
  Да отидем на ...
Ски в Турция
Ски в Турция
Ски в Турция
Ски в Турция
Ски в Турция
Ски в Турция
Ски в Турция
Ски в Турция
Ски в Турция
В момента край град Камером, на планината Tahtaliu, се строи друга ски-зона на 2365м надморска височина. Курортът ще отвори врати през април следващата година, а първият му сезон ще продължи до месец май.
Новата ски-зона ще разполага със сравнително дълга въжена линия, която ще преодолява разстоянието от 1673м за 9 минути 21 секунди и ще позволява да се съчетава ходене на плаж и каране на ски.
Улуда или Олимп е планина в Мала Азия, Турция, вилает Бурса. Планината се намира на територията на историческа Мизия, поради което е известна като Мизийския Олимп. Височината и достига 2 543 m над морето. Улудаг е национален парк. Планината предлага добри условия за ски и излети. В исторически план малоазийският Олимп се свързва с манастира "Полихрон", където свети Константин-Кирил Философ създава глаголицата.
Улуда е един от най-големите и известните високопланински ски-курорти в Турция с развита инфраструктура, разположен на 170 км от Истанбул и на 45 км от гр. Бурса. Най-високата му точка е 2547 метра, като от декември до април съхранява снежната си покривка,която пък от своя страна стига до 3 метра. Улуда е подходящ както за семейна почивка, така и за любителите на меките и спокойни ски спускания. Широките трасета,повечето виещи се през горските склонове са удобни и безопасни, както и много атрактивни със своята красота. Те най-вече подхождат на начинаещи скиори и за деца. За опитните скиори предизвикателни са дългите трасета,навлизащи навътре в дълбоката гора. Трасетата са разположени на височина 1765-2232 метра.
 
   Уеб камера предаваща на живо » 
Направете запитване чрез VELIKOINFO: горе^   
 
Ако желаете оферта за ски ваканция в този ски курорт, опишете подробно изискванията си. До няколко дни ще се постарая да ви направя предложение.
На името на*:
GSM номер*:
Имейл*:
Предпочитанията Ви:
     Дължима комисионна - 00.00 лв.     
     
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info