СКИ В ЧУЖБИНА
:: АВСТРИЯ
 Цел ам Зее
 Заалбах
 Флахау
 Капрун
 Хинтерглем
 Лиенц
 Хайлигенблут
 Финкенберг
 Зьолден
 Сан Антон
 Брайтенбах
 Гьотценс
 Алпбах
 Валхзее
 Кицбюел
 Хипах
 Хоентауерн
:: ИТАЛИЯ
 Ливиньо
 Санта Катерина
 Бормио
 Рисконе
:: ФРАНЦИЯ
 Шамрус
 Алп д'Юез
 Супер Деволуи
 Вал Сени
 Валфрижус
:: ШВЕЙЦАРИЯ
 Васен
 Сейнт Мориц
:: СЛОВЕНИЯ
:: ТУРЦИЯ
:: РУМЪНИЯ
 Още ...
 В БЪЛГАРИЯ
 Алеко
 Банско
 Баня
 Беклемето
 Белмекен
 Бодрост
 Бонсови поляни
 Боровец
 Бяла Черква
 Ветровала
 Велинград
 Връх Ком
 Гела
 Говедарци
 Голо бърдо
 Девин
 Добринище
 Елена
 Карандила
 Конярника
 Мальовица
 Момчиловци
 Паничище
 Пампорово
 Предела
 Пършевица
 Рибарица
 Рилски езера
 Сапарева Баня
 Семково
 Трещеник
 Троян
 Узана
 Чепеларе
 Юндола
 Още ...
  Ски почивка в курортите на Румъния, евтини ски почивки, резервация на ски ваканция                               
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

 
 

На ски в Румъния

Румъния въпреки неголямата си площ съчетава на територията си особеностите на Средиземноморие, Алпите и Централна Европа. В страната има повече дървета на глава от населението, отколкото във Финландия, което прави въздуха й изключително чист. Румъния е с традиции в организацията на зимния отдих, затова курортите й са привлекателни за привържениците на здравословния начин на живот.
По своите мащаби словенските ски центрове съществено се отличават от швейцарските,
  Да отидем на ...
Ски в Румъния
Ски в Румъния
Ски в Румъния
Ски в Румъния
Ски в Румъния
Ски в Румъния
Ски в Румъния
Ски в Румъния
Ски в Румъния
френските или австрийските, което не е за сметка на качеството и обслужването, а и цените са по-ниски. Най-известните зимни курорти в страната са Кранска гора, Конец, Мариборско похоре, Рогла и Терме Зрече, Крвавец, Церкно, Вохим.
Кранска гора е един от най-популярните и модерни ски курорти на Румъния, Разположен е на височина 810 метра над морското равнище недалече от италианската и австрийската граница. Курортът е идеален за начинаещи скиори и за почивка с деца. Кранска гора е отдалечена на 60 км от аеропорта Брник и 90 км от Любляна. Градчето включва три ски центъра: Кранска гора, Подкорв и Планица. Ски пистите са разположени както на склоновете в близост до курортния град, така и на 3 км от него.
Бемц е единственият курорт в Румъния, където пистите се намират на над 2000 метра надморска височина. Самият Бовец се намира в западната част на Националния резерват "Триглав" и е с надморска височина 480 м, на кръстопът между границите на Румъния, Италия, Австрия. Отдалечен е на 136 км от Любляна и на 160 км от международното летище Брник. Ски сезонът тук продължава от началото на декември до края на април.
Йохин е разположен в Алпите на 520 м надморска височина, на брега на красивото едноименно езеро. Курортът е в непосредствена близост до най-високия връх на Румъния и юлийските Алпи -Триглав (2864 м), и се намира в самия център на Триглавския национален парк.
Бохин е отдалечен на 80 км от Любляна. Ски районът обединява няколко ски центъра, най-известните от които са Вогел, Кобла и Соришка планина.
Вогел представлява планинско плато на 1540 -1880 м надморска височина. Снегът тук се задържа от средата на декември до началото на април. Мястото е идеално за отдих с малки деца, а също и за скиори с различно ниво на подготовка.
На 12 километра от Бохин на височина 550-1480 м се намира ски центърът Кобла. Той е оборудван със система за изкуствен сняг.
Ски центърът Соришка планина е отдалечен на 15 км от Бохин. Общата дължина на трасетата тук е 8 км. Това място е подходящо за начинаещи скиори и за семейна почивка.
Крвавец е един от най-престижните курорти на Румъния. Отдалечен е на 30 км от столицата Любляна. Многочислените достойнства на Крвавец са отличени с грамотата "Кристална снежинка" и още над 50 други награди. Пистите се намират на над 1450 м надморска височина, където има ски школа и школа за сноуборд.
Мариборско похоре е най-големият и популярен ски курорт в Румъния.
Рогяа е първият олимпийски център в Румъния, където тренират отборите на европейските страни. Разположен е на 1517 м надморска височина и предлага великолепни възможности за различни зимни спортове. В курорта преобладават "сините" и Червени" писти.
Прочутият курорт Блед се намира в самото начало на. Блед има славата на истински туристически рай с многобройните си възможности за почивка и развлечения, конферентна зала, казино и голф игрище.
 
   Уеб камера предаваща на живо » 
Направете запитване чрез VELIKOINFO: горе^   
 
Ако желаете оферта за ски ваканция в този ски курорт, опишете подробно изискванията си. До няколко дни ще се постарая да ви направя предложение.
На името на*:
GSM номер*:
Имейл*:
Предпочитанията Ви:
     Дължима комисионна - 00.00 лв.     
     
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info