Хотели,  вили и къщи за гости в Троян и около Троян, резервация на почивка в Троян         ENGLISH             
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

За Троян »
 

Хотели в Троян и в ...

Добре дошли в уеб страницата на град Троян и община Троян за резервация, настаняване и почивка в хотели, хостели, вили, къщи за гости, места за бизнес срещи и семинари ...
Екипът ни с удоволствие ще Ви помогне да отседнете в Троян или околността. Докато Вие сте на работа или си почивате ние ще проверим възможна ли е резервацията, която сте пожелали в някой хотел в Троян и в срок от няколко часа ще ви предложим алтернативна възможност за настаняване. При реализирана резервация в къща за гости или хотел в Троян, Беклемето,
  Препоръчваме:
Чифлик, Шипково, Орешак, Априлци, Горно трапе, Бели Осъм, Черни осъм ... Ловеч, Рибарица, Кръвеник не ни дължите нищо. Само, ако изборът Ви е от групата хотелимаркирани с мигаща буква B ще ни дължите 10% бакшиш. Резервацията се прави от служителите на хотела  по цени на рецепция или по-ниски. Очакваме избора Ви на хотел и алтернативен вариант!
 
На живо от Троян »
  
 
 Троян  ПАРК ХОТЕЛ "ТРОЯН" »
"Парк Хотел Троян" разполага с 52 помещения, както следва: 33 двойни комфортни стаи с допълнително легло и тераса, 10 двойни стандартни стаи с допълнително легло, 2 студиа /2 спални с допълнително легло/, 3 апартамента /спалня с допълнително легло/, 4 апартамента в самостоятелна вила до хотела. Всички стаи са »
  :: Запитване за цени и възможност за резервация в хотела
 
 
  
 
 Троян  ХОТЕЛ "ТРОЯН ПЛАЗА" »
Хотел Троян Плаза се намира на самия бряг на река Бели Осъм в центъра на град Троян. Хотелът разполага с 51 луксозни, бизнес и стандартни стаи и 6 луксозни апартамента, изискан ресторант, механа, лоби бар, а също така и фитнес център, 3 семинарни зали с 30 , 60 и 80 места, релакс център с масаж, сауна , солариум и хидроджет »
  :: Запитване за цени и възможност за резервация в хотела
 
 
  
 
 Троян  ХОТЕЛ "Шато Монтан" »
Хотел Шато Монтан е разположен в централната част на град Троян, в близост до главната търговска улица и в страни от уличния трафик. Той предлага на своите гости перфектно обслужване и стандарт. Хотелът е категория три звезди и разполага с шестдесет места в единични , двойни стаи де лукс и апартаменти оборудвани с климатик »
  :: Запитване за цени и възможност за резервация в хотела
 
 
    Направете резервацията  с помощта на "Велико Инфо":
 
                        /Всички полета са задължителни/
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Вид стая, цена:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
Дължима резервационна такса - 00.00 лв.     
     
 
 
  Град Троян  горе^ 
 


 
Град Троян се намира в Северна България, на 160 км. североизточно от София. Населението му наброява 27хиляди жители. Троян е център на община от 21 селища с обща площ 893 кв. км. и население 39 хиляди жители. Разположен е на двата бряга на река Бели Осъм, в Северното подножие на Троянско-Калоферския дял на Стара планина, недалеч от Троянския проход, на 400м надморска височина. Климатът е умерено-континентален с изразено планинско влияние. Валежите са над средните за страната, снежната покривка се задържа около 50 дни в годината.
Географското положение на Троян му създава добри транспортни връзки. През Троянския проход минава шосеен път за Южна България. Удобни пътища свързват Троян с околните общини, столицата и главните градове на България. Троян е крайният възел на железопътна линия. Най-близките граждански летища са Горна Оряховица /105 км./ и София. Най-близкото речно пристанище - Свищов /110 км/. Най-близкото морско пристанище - Бургас /245 км/.
Традиционни за общината са майските и есенните културни празници, в програмата на които се представят достиженията на местните творци и гостуват изтъкнати представители на националната култура.
На 15 август е Храмовия празник на Троянския манастир с традиционен панаир.
В рамките на есенните празници ежегодно се провежда и " Празник на сливата и сливовата ракия"- с много хумор, весело настроение, дегустации и конкурси за участниците.
На 14. октомври е Празникът на град Троян, а целия месец е посветен на културата.
На 12 декември е Денят на Св.Спиридон празник на народния майстор.
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info  

For information on menu properties, please see https://www.milonic.com/menuproperties.php