Хотели,  вили и къщи за гости в Априлци, резервация на почивка в Априлци                 ENGLISH             
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

За Априлци » България :. Ловеч :. Троян
 

Хотели в Априлци

Добре дошли в уеб страницата на град Априлци за резервация, настаняване и почивка в хотели, вили, къщи за гости, места за бизнес срещи и семинари ...
Екипът ни с удоволствие ще Ви помогне да отседнете а Априлци или околността. Докато Вие сте на работа или си почивате ние ще проверим възможна ли е резервацията, която сте пожелали в някой хотел в Априлци и в срок от няколко часа ще ви предложим алтернативна възможност за настаняване. При реализирана резервация в къща за гости или хотел в Априлци.
  Препоръчваме:
Само, ако изборът Ви е от групата хотелимаркирани с мигаща буква B ще ни дължите 10% бакшиш. Резервацията се прави от служителите на хотела  по цени на рецепция или по-ниски. Очакваме избора Ви на хотел и алтернативен вариант!
 
На живо от Троян »
  
 
 Априлци   ХОТЕЛ "Априлци" »
Хотелът се намира в квартал Острец, гр.Априлци,в подножието на величествения връх Ботев. Хотел “Панорама” предлага на своите гости прекрасна и незабравима панорамна гледка към върховете Левски, Голям Купен, Ботев, Мара Гидик, масива Триглав и връх Острец. На 20 км от хотела има три любителски ски писти »
  :: Запитване за цени и възможност за резервация в хотела
 
 
  
 
 Априлци   ХОТЕЛ "Скандалото" »
Семеен хотел Скандалото се намира в с.Скандало, на 15 км от гр.Троян и на 3 км от курорт Априлци, в централна северна България. Хотелът представлява архитектурен комплекс от реставрирана селска къща, построена около 1886 г., като е запазена старата възрожденска архитектура и строителство »
  :: Запитване за цени и възможност за резервация в хотела
 
 
  
 
 Априлци   ХОТЕЛ "Априлци" »
Хотел "Априлци" се намира в централната част на едноименния град. На разположение на гостите са единични и двойни стаи, както и апартаменти. Стаите и апартаментите предлагат собствен санитарен възел, телевизор, мини бар. Хотел Априлци разполага с механа, лоби бар, бар басейн. На разположение на гостите са открит басейн, джакузи »
  :: Запитване за цени и възможност за резервация в хотела
 
 
    Направете резервацията  с помощта на "Велико Инфо":
 
                        /Всички полета са задължителни/
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Вид стая, цена:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
Дължима резервационна такса - 00.00 лв.     
     
 
 
  Априлци  горе^ 
 


 
Априлци е живописен град в Северна България. Той се намира в Ловешка област и е в близост до град Троян. Градът е административен център на община Априлци.
Априлци се намира в планински район. Разположен е в котловина в подножието на първенеца на Стара планина — в. Ботев.
До града се достига по шосеен път от град Троян или от отклонение на пътя София-Варна преди отклонението за град Севлиево. Другата възможност е от Севлиево през село Сенник, прохода Боаза - Априлци.
Априлци е град, създаден чрез сливането на четири големи села, които понастоящем са негови квартали: Ново село, Зла река, Видима и Острец.
Днешният квартал Острец е с курортно-селски характер. Разпространено е производството на грънци.
Основният икономически отрасъл, определящ поминъка на Априлци, е туризмът. Развити са също така дърводобивът и консервната промишленост.
Априлци е известен с красивата си природа, доминирана от най-високата част на Стара планина. Многобройни пътеки, планински бързеи и склонове и поляни, покрити с широколистна, иглолистна и алпийска растителност, допринасят за бурното развитие на планинския туризъм в последните години. Връх "Мара Гидик" (понастоящем "Русалка") се извисява над града.
Личности, родени в Априлци: Куйо Куев (1909-1991), литературен историк, Марко Семов (1939-2007), публицист и народопсихолог, Георги Пашев (р. 1901), летец, родоначалник на аерофотографията
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info  

For information on menu properties, please see https://www.milonic.com/menuproperties.php