Хотели,  вили и къщи за гости в Кръвеник, резервация на почивка в Кръвеник               ENGLISH             
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

За село Кръвеник » България :. Ловеч :. Троян
 

Хотели в Кръвеник

Добре дошли в уеб страницата на град Кръвеник за резервация, настаняване и почивка в хотели, хостели, вили, къщи за гости, места за бизнес срещи и семинари ...
Екипът ни с удоволствие ще Ви помогне да отседнете в Кръвеник или околността. Докато Вие сте на работа или си почивате ние ще проверим възможна ли е резервацията, която сте пожелали в някой хотел в Кръвеник и в срок от няколко часа ще ви предложим алтернативна възможност за настаняване. При реализирана резервация в къща за гости или хотел в Кръвеник, не ни
  Препоръчваме:
дължите нищо. Само, ако изборът Ви е от групата хотелимаркирани с мигаща буква B ще ни дължите 10% бакшиш. Резервацията се прави от служителите на хотела  по цени на рецепция или по-ниски. Очакваме избора Ви на хотел и алтернативен вариант!
 
На живо от Троян »
  
 
 Кръвеник  ХОТЕЛ "РОМАНТИКА"
Комплекс "Романтика" е съставен от няколко сгради и къщи разпръснати сред 12 декара поляни, много зеленина и простор. Легловия капацитет на комплексът е 110 човека. Комплексът е обновен и с ново обслужване. Екип от млади и ентусиазирани хора ще се грижи за приятната Ви почивка и доброто настроение »
  :: Запитване за цени и възможност за резервация в хотела
 
 
  
 
 Кръвеник  БУНГАЛА "Кръвеник" »
Заповядайте в почивна база Випекс. Почивна база Випекс се намира в живописното село Кръвеник, на 28 км от гр.Севлиево.
Почивна база Випекс разполага с 2 бунгала, всяко с по 2 удобни стаи с отделен санитарен възел и 3 уютни тройни стаи със санитарен възел във стаите »
  :: Запитване за цени и възможност за резервация в хотела
 
 
Направете резервацията  с помощта на "Велико Инфо":
 
                        /Всички полета са задължителни/
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Хотел:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
Дължима резервационна такса - 00.00 лв.     
     
 
 
  Село Кръвеник  горе^ 
 


 
Център на Априлското въстание в централния Балкан през 1876 год. Намира се на 28 км от Севлиево, достига се по третокласен път с асфалтова настилка. Къщите са в стар балкански архитектурен стил, с бели стрехи и покрити с цикли. В старите времена селото е било много голямо и в него е кипял буден живот.
В селото има музейна сбирка, която отразява подготовката и хода на въстанието. На 2 км южно от махала Стар Кръвеник е връх Бабан – второто Оборище на България. На 1 май 1876 год. там е обявено въстанието от войводата Фильо Радев Миленов пред четници от селата в района. На 4 км. западно от селото е местността Граднишки боаз - там в продължение на 9 дни се водят сражения между въстаниците и турска нередовна войска. Мемориален комплекс с два паметника и паметна чешма.
Ежегодно на 11 май се провежда народен събор в памет на борците за народна свобода.
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info  

For information on menu properties, please see https://www.milonic.com/menuproperties.php