Хотели,  вили и къщи за гости в Кръвеник, резервация на почивка в Кръвеник               ENGLISH             
0897976248
 
  Горещи оферти:
boss@veliko.info
   България :. Севлиево :. Кръвеник
 
Хотелски комплекс "Романтика"
 За да направите резервация, опитайте да се свържете директно с хотела!
Хотелски комплекс "Романтика" е разположен дълбоко в троянския Балкан в село Кръвеник и е само на 6 км от град Априлци, и на 30 км от град Севлиево. Комплексът предлага много възможности за една пълноценна почивка от малка къща с камина, до най-луксозните апартаменти, с красива гледка към Стара планина.
Комплекс "Романтика" е съставен от няколко сгради и къщи разпръснати сред 12 декара поляни, много зеленина и простор. Легловия капацитет на комплексът е 110 човека. Комплексът е обновен и с ново обслужване. Екип от млади и ентусиазирани хора ще се грижи за приятната Ви почивка и доброто настроение.
Ресторант „Фантазия” е в състояние да задоволи всичките Ви вкусове и желания. Млад и талантлив готвач превръща готвенето в шоу програма и съчетава вкус и визия в едни уникални ястия.
Комплексът ще Ви предложи много различни варианти за отдих и забавления. Уютно кафене за бизнес срещи, сладкарница с изкушения, традиционна механа, изискан ресторант с деликатеси и конферентна зала са само малка част от местата които са на разположение на гостите в комплекса. Закрит басейн, сауна, парилня и фитнес център са също на вашите услуги. А за децата комплексът ще предложи детска стая за дъждовните дни, аниматори за луди игри, детски басейн и много други изненади.
Комплекс "Романтика" разполага с пет АТВ-та за екстремни преживявания и джип за разходки в гората. Предлагат се екскурзии и походи съчетани с пикници и готвене на открито.
В местността има три манастира, ловно стопанство и спортен риболов, всички на разстояние приблизително 15 км.
Хотела разполага с новопостроена сграда с десет стаи, собствен санитарен възел и 30 легла. Сградата е подходяща детски лагер, зелено училище, обучения, конференции и фирмени събития.
 
 
 On-line резервация, чрез  Велико Инфо е невъзможна в момента!  
 
 Опитайте да се свържете директно с хотела, моля!
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
   
 
 
   
 Уеб дизайн FurorDesign
office@veliko.info  

For information on menu properties, please see http://www.milonic.com/menuproperties.php