Хотели,  вили и къщи за гости в Черни Осъм, резервация на почивка в Черни Осъм           ENGLISH             
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

За Черни Осъм » България :. Ловеч :. Троян
 

Хотели в Черни Осъм

Добре дошли в уеб страницата на село Черни Осъм за резервация, настаняване и почивка в хотели, вили, къщи за гости, места за бизнес срещи и семинари ...
Екипът ни с удоволствие ще Ви помогне да отседнете а Черни Осъм или околността. Докато Вие сте на работа или си почивате ние ще проверим възможна ли е резервацията, която сте пожелали в някой хотел в Черни Осъм и в срок от няколко часа ще ви предложим алтернативна възможност за настаняване. При реализирана резервация в къща за гости или хотел в Черни Осъм.
  Препоръчваме:
Само, ако изборът Ви е от групата хотелимаркирани с мигаща буква B ще ни дължите 10% бакшиш. Резервацията се прави от служителите на хотела  по цени на рецепция или по-ниски. Очакваме избора Ви на хотел и алтернативен вариант!
 
На живо от Троян »
  
 
 Черни Осъм   ХОТЕЛ "ЗДРАВЕЦ" »
Семеен хотел “Здравец” е разположен в самия център на китното селце в близост до механа “Колибито” – най-атрактивната в региона. Предлагаме Ви стилно обзаведени самостоятелни 4 двойни и 1 тройна стаи и луксозен апартамент с камина. През зимата семеен хотел “Здравец” се отоплява с централно парно »
  :: Запитване за цени и възможност за резервация в хотела
 
 
  
 
 Черни Осъм   КЪЩА ЗА ГОСТИ "РУДАН" »
Двуетажната къща за гости “Рудан” разполага с общо 3 стаи, от които 1 тройна и две двойни. Всички стаи са приятно, топло и уютно обзаведени и предлагат отлични условия за истински приятна и спокойна почивка далеч от суматохата на града. Стаите ползват самостоятелни вътрешни санитарни възли с бани »
  :: Запитване за цени и възможност за резервация в хотела
 
 
  
 
 Черни Осъм   ВИЛА "АНИ" »
Двуетажната вила “Ани” любезно предлага на своите гости 1 просторен апартамент за четирима, 1 двойна стая и 2 четворни стаи, обзаведени според съвременните изисквания за уют, удобство и комфорт. Всяка стая има самостоятелен санитарен възел и баня. Общият капацитет на вилата е 14 легла. По време на престоя си във »
  :: Запитване за цени и възможност за резервация в хотела
 
 
    Направете резервацията  с помощта на "Велико Инфо":
 
                        /Всички полета са задължителни/
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Вид стая, цена:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
Дължима резервационна такса - 00.00 лв.     
     
 
 
  Черни Осъм  горе^ 
 


 
Черни Осъм (1000 ж.) е едно от 22-те селища в Троянска община,  изключително живописно разположено в нейния югоизточен “ъгъл” на границата между Предбалкана от север и Стара планина на юг, в пазвите на Национален парк “Централен Балкан”. Над селото на територията на парка се извисяват два от най-високите балкански исполини – върховете Голям Купен (2 169 м) и Левски (2 166 м). В подножието на втория от тях извира река Черни Осъм, дала своето име на първото селце по пътя си. Черни Осъм отстои на 12 км асфалтов път югоизточно от общинския център Троян, с който е добре транспортно обвързан, на 48 км южно от областния център Ловеч и на 185 км североизточно от столицата София, като само 33 км го делят от първокласното шосе Варна - Велико Търново - Ябланица с продължение автомагистрала “Хемус” за София и 61 км от Подбалканската транспортна артерия чрез старопланинския проход Троян - Кърнаре. В Черни Осъм има още един музей, който, макар и не толкова известен като Природонаучния, е поне толкова ценен и интересен. Наречен скромно “Фотоархивна и битова сбирка” от своя създател Дочо Нешков, в действителност това е един изключителен Етнографски музей, представящ културно-историческото и природно наследство на селото. Черни Осъм си има и Художествена галерия, носеща името на видния черноосъмец Пенчо Хаджинайденов – основоположник на Троянската художествена школа. В нея, са вместени творбите на даровити местни художници от национална величина. И все пак, най-голямата атракция на Черни Осъм си остава дивата природа на Балкана, в чийто пазви е закътан втория скит на Троянския манастир – Зелениковец, с лятната резиденция на българския патриарх. Непосредствено над селото започва царството на Национален парк “Централен Балкан” и една от неговите 9 зелени перли – биосферния резерват “Стенето”. Дивите и непристъпни каньони на митичната златна река Куманица, изключителното разнообразие на редки и застрашени видове растения и животни, величествените природни феномени Райчова дупка, Птичата дупка, Водната пещера, Хайдушкото игрило, Кралимаркова дупка…
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info  

For information on menu properties, please see https://www.milonic.com/menuproperties.php