СКИ В ЧУЖБИНА
:: АВСТРИЯ
 Цел ам Зее
 Заалбах
 Флахау
 Капрун
 Хинтерглем
 Лиенц
 Хайлигенблут
 Финкенберг
 Зьолден
 Сан Антон
 Брайтенбах
 Гьотценс
 Алпбах
 Валхзее
 Кицбюел
 Хипах
 Хоентауерн
:: ИТАЛИЯ
 Ливиньо
 Санта Катерина
 Бормио
 Рисконе
:: ФРАНЦИЯ
 Шамрус
 Алп д'Юез
 Супер Деволуи
 Вал Сени
 Валфрижус
:: ШВЕЙЦАРИЯ
 Васен
 Сейнт Мориц
:: СЛОВЕНИЯ
:: ТУРЦИЯ
:: РУМЪНИЯ
 Още ...
 СКИ В БЪЛГАРИЯ
 Алеко
 Банско
 Баня
 Беклемето
 Белмекен
 Бодрост
 Бонсови поляни
 Боровец
 Бяла Черква
 Ветровала
 Велинград
 Връх Ком
 Гела
 Говедарци
 Голо бърдо
 Девин
 Добринище
 Елена
 Карандила
 Конярника
 Мальовица
 Момчиловци
 Паничище
 Пампорово
 Предела
 Пършевица
 Рибарица
 Рилски езера
 Сапарева Баня
 Семково
 Трещеник
 Троян
 Узана
 Чепеларе
 Юндола
 Още ...
  Ски почивка в Брайтенбах - Австрия, евтини ски почивки, резервация на ски ваканция                           
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

 
 

На ски в Брайтенбах

Брайтенбах се е сгушил между хълмове и извисяващи се към небето върхове на север, в слънчевата част на долината Ин в сърцето на Тирол. В ресторантите и заведенията се сервират традиционни тиролски специалитети. Маршрутите за зимни походи са отлична възможност да се насладите на прекрасните зимни пейзажи. Наред с това, на Ваше разположение са и две трасета за ски бягане, едното от които дори е отличено със сертификат за качество, а ски центровете Алпбахтал, Райт и Крамзах се намират в непосредствена близост.
  Да отидем на ...
Ски в Брайтенбах
Ски в Брайтенбах
Ски в Брайтенбах
Ски в Брайтенбах
Ски в Брайтенбах
Ски в Брайтенбах
Ски в Брайтенбах
В ски картата "Алпбах" са включени 52 км. писти и 20 лифтови съоръжения на височина между 600 и 2 025 м. Ски картата е валидна в Алпбах, Райт и Крамсах и е подходяща за всеки скиор, независимо от нивото на умения му. 67 оръдия за изкуствен сняг поддържат ок. 80% от пистити, което е сигурна гаранция за отлична снежна покривка. Трансферът със ски автобуса е включен в цената на картата. Основният връх в долината Алпбах е Вайдерсбергер Хорн (2 128 м.). Тук е разположен фънпаркът за сноубордисти с Jumps, Rails и Slides. Малко по-надолу, между лифта Хорнбоден и линията Гма се намира един допълнителен халфпайп. Лифтът Галтенберг в Инералпбах, както и по-малките ски зони около Райт и Крамсбах са подходящи за начинаещи скиори. За майсторите е подходяща FIS-пистата от Хорнбоден. Най-дълга е 4-километровата писта за семейства с деца на Райтер Когел, със средно ниво на трудност.
Апре-скито в Алпбах започва в уютните планински хижи, за да се пренесе по-късно в някое от многобройните заведения, като напр. "Gondlalm", чиито интериор е направен от гондоли. За тези, които не си падат по Апре-ски партитата, препоръчваме някой от многобройните ресторанти, поход с факли или нощно спускане с шейни. Освен това, в ски курорта се предлагат преходи със снегоходки, организирани зимни походи, разходки с шейни, теглени от конски впряг или кърлинг. 
 
   Уеб камера предаваща на живо » 
Направете запитване чрез VELIKOINFO: горе^   
 
Ако желаете оферта за ски ваканция в този ски курорт, опишете подробно изискванията си. До няколко дни ще се постарая да ви направя предложение.
На името на*:
GSM номер*:
Имейл*:
Предпочитанията Ви:
     Дължима комисионна - 00.00 лв.     
     
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info