СКИ В ЧУЖБИНА
:: АВСТРИЯ
 Цел ам Зее
 Заалбах
 Флахау
 Капрун
 Хинтерглем
 Лиенц
 Хайлигенблут
 Финкенберг
 Зьолден
 Сан Антон
 Брайтенбах
 Гьотценс
 Алпбах
 Валхзее
 Кицбюел
 Хипах
 Хоентауерн
:: ИТАЛИЯ
 Ливиньо
 Санта Катерина
 Бормио
 Рисконе
:: ФРАНЦИЯ
 Шамрус
 Алп д'Юез
 Супер Деволуи
 Вал Сени
 Валфрижус
:: ШВЕЙЦАРИЯ
 Васен
 Сейнт Мориц
:: СЛОВЕНИЯ
:: ТУРЦИЯ
:: РУМЪНИЯ
 Още ...
 СКИ В БЪЛГАРИЯ
 Алеко
 Банско
 Баня
 Беклемето
 Белмекен
 Бодрост
 Бонсови поляни
 Боровец
 Бяла Черква
 Ветровала
 Велинград
 Връх Ком
 Гела
 Говедарци
 Голо бърдо
 Девин
 Добринище
 Елена
 Карандила
 Конярника
 Мальовица
 Момчиловци
 Паничище
 Пампорово
 Предела
 Пършевица
 Рибарица
 Рилски езера
 Сапарева Баня
 Семково
 Трещеник
 Троян
 Узана
 Чепеларе
 Юндола
 Още ...
  Ски почивка в Хайлигенблут - Австрия, евтини ски почивки, резервация на ски ваканция                           
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

 
 

На ски в Хайлигенблут

Ски центърът на Хайлигенблут предлага сигурна снежна покривка чак до късна пролет. Пистите от средна степен на трудност и разнообразните предложения за свободното време, превръщат ваканционния район в идеалното място да почивка както за запалени скиори, така и за семейства с деца.
Хайлигенблут (1 301 м.) е разположен в подножието на Гросглокнер, в най-високия край на долината в националния парк "Хое Тауерн". Тъй като намиращото се в близост Гросглокнер
   Да отидем на ...
Ски в Хайлигенблут
Ски в Хайлигенблут
Ски в Хайлигенблут
Ски в Хайлигенблут
Ски в Хайлигенблут
Ски в Хайлигенблут
Ски в Хайлигенблут
Високоалпийско шосе е затворено през зимата, селището е пощадено от транспортния хаос. Ски центърът на Хайлигенблут предлага и достатъчно занимания извън пистите: закрит басейн, писта за шейни, стена за катерене, ледена площадка, както и уютни кафенета и ресторанти, Апре-ски барове и дискотека. За децата, наред с детската ски градина, са изградени и "Snowland“ и "Bobo Kinder Club“. Ако искате да се насладите на очарователните пейзажи, можете да участвате в някой зимен или приключенски поход.
Тук, в подножието на най-високия връх в Австрия (3 798 м.), на скиори, сноубордисти и карвъри се предлагат оптимални условия за 100% удоволствия. Стръмната писта от върха Шарек към Фалбишъл е истинско предизвикателство дори и за майсторите. Тъй като, в по-голямата си част, пистите са разположени над дървесния пояс, всички, които карат за удоволствие, могат да се пробват и по необработените терени, в страни от пистите. Необикновено преживяване е пътуването от междинната станция Росбах към Флайсалм, с лифта, който частично минава през тунел. На най-разнообразни тресета с обща дължина от 55 км. и денивелация от 1 600 м., можете да демонстрирате своите умения. За сноубордистите е построен допълнително и парк на Тауернберг.
Предложенията за свободните вечери в Хайлигенблут са толкова разнообразни, че едва ли ще Ви остане време да скучаете. След като подгреете в някоя от уютните хижи или барове, като напр. "Laterndl" или "Mühle", можете да продължите с купона до ранни зори в дискотеката "Holy-Moely". Дали кърлинг или преход със снегоходки, в басейна или скуош центъра, спортни занимания се предлагат за всеки вкус и необходимост. Сърдечно Ви препоръчваме да посетите естествената, осветена писта за шейни. По-смелите могат да се пробват в катеренето на лед по замръзналия водопад. Към всичко това, в Хайлигенблут се предлага и интересна културна програма, която включва концерти и други културни прояви.
 
   Уеб камера предаваща на живо » 
Направете запитване чрез VELIKOINFO: горе^   
 
Ако желаете оферта за ски ваканция в този ски курорт, опишете подробно изискванията си. До няколко дни ще се постарая да ви направя предложение.
На името на*:
GSM номер*:
Имейл*:
Предпочитанията Ви:
     Дължима комисионна - 00.00 лв.     
     
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info