В ЧУЖБИНА
:: АВСТРИЯ
 Цел ам Зее
 Заалбах
 Флахау
 Капрун
 Хинтерглем
 Лиенц
 Хайлигенблут
 Финкенберг
 Зьолден
 Сан Антон
 Брайтенбах
 Гьотценс
 Алпбах
 Финкенберг
 Валхзее
 Кицбюел
 Хипах
 Хоентауерн
 Мурау
:: ИТАЛИЯ
 Ливиньо
 Санта Катерина
 Бормио
 Рисконе
:: ФРАНЦИЯ
 Шамрус
 Алп д'Юез
 Ле дьоз Алп
 Супер Деволуи
 Вал Сени
 Валфрижус
 Валмениер
:: ШВЕЙЦАРИЯ
 Васен
 Още ...
 В БЪЛГАРИЯ
 Алеко
 Банско
 Баня
 Беклемето
 Белмекен
 Бодрост
 Бонсови поляни
 Боровец
 Бяла Черква
 Ветровала
 Велинград
 Връх Ком
 Гела
 Говедарци
 Голо бърдо
 Девин
 Добринище
 Елена
 Карандила
 Конярника
 Мальовица
 Момчиловци
 Паничище
 Пампорово
 Предела
 Пършевица
 Рибарица
 Рилски езера
 Сапарева Баня
 Семково
 Трещеник
 Троян
 Узана
 Чепеларе
 Юндола
 Още ...
    Ски почивка на Бонсови поляни , евтини ски почивки, резервация на ски ваканция в Люлин                        
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

 
 

Ски на Бяла черква  - Родопи

Ски-център "Бяла черква" се намира на 37км южно от град Пловдив. Надморската височина на ски-центъра е 1600м. Разположен е до Белочерковския манастир.
Дължина на пистата 1100м., ширина 25-30м., денивелация 180м. Пистата е привлекателна за напреднали и средно добри скиори и аматьори. Дава възможност за провеждане на градски и регионални ски състезания. Пистата се обслужва от ски влек тип "котва". Дължината на влека е 960м. Капацитетът на влека е 250 души/час. До ресторанта и манастира има и втора писта с дължина
   Погледнете:
България
Австрия
Италия
Франция
Швейцария
Швейцария
300 метра. Съоръжена е със ски-влек. Подходяща е за начинаещи скиори.
До ски-центъра има асфалтов път.

Над 1/3
от територията на България е заета от високопланински терени. Снежната покривка, задържаща се до късна пролет, както и достатачното количество снеговалежи определят бурното развитие на планинския и ски туризма в България. Зимата е мека, а здравословният климат превръщат България в желано място за отдих и спорт. През последните години българските ски курорти претъпяха бързо развитие и модернизация, и в момента предлагат първокласни услуги.
В планините Рила, Пирин, Стара планина, Родопи, Витоша се изграждат и развиват прекрасни зимни курорти с отлично поддържани писти и техническа база, подходящи за всички видове зимни спортове, чудесни хотели, къщи за почивка, ресторанти и нощни заведения.
Ние можем да Ви помогнем да организирате зимната си ваканция в почти всички български ски курорти: Банско, Боровец, Пампорово, Чепеларе, Узана, Беклемето ...

Банско: Банско е най-новият и най-бързо развиващ се български зимен курорт. Банско предлага на своите туристи множество хотели, уютни и спретнати семейни хотели и механи в традиционен стил и всичко това съчетано с приказно красивата природа на Пирин. Банско е не само красив пейзаж, а своеобразна част от българския дух. Банско е зимният курорт с най-модерно оборудваните ски и сноуборд писти. Цели 65 километра професионално подготвени и надеждно обезопасени писти са на разположение на скиори и сноубордисти.

Боровец: В северните склонове на прекрасната Рила планина на 1350 метра надморска височина е разположен първокласният зимен курорт Боровец, който е и най-старият зимен курорт в България. Той е лесно достъпен, което го прави много посещаван курорт не само през зимните месеци.
Боровец е един от най-привлекателните курорти, когато става дума за нощен живот-нощни клубове, дискотеки, барове, механи. В Боровец има голям избор от много хотели. Могат да се организират екскурзии, включващи ски-маршрути, като се видят доста живописни места в Рила.

Пампорово: Пампорово - "перлата" на Родопите. Намира се на 253 км. югоизточно от София, на 82км. южно от Пловдив и на 12 км. северно от Смолян. Надморската височина на комплекса е 1650 метра и е разположен в подножието на връх Снежанка - 1926м.
Пампорово е най-популярният и голям ски курорт в България. Зимният курорт - Пампорово и множеството ски писти са обградени с вековни ели, което го прави изключително красив и привлекателен.
Пампорово разполага с много и разнообразни ски писти с различна дължина и степен на трудност.
 
   На живо от ски курортите » 
Направете запитване чрез VELIKOINFO: горе^   
 
                        /Всички полета са задължителни/
На името на*:
GSM номер*:
Имейл*:
Предпочитанията Ви:
     Дължима комисионна - 00.00 лв.     
     
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info