СКИ В ЧУЖБИНА
:: АВСТРИЯ
 Цел ам Зее
 Заалбах
 Флахау
 Капрун
 Хинтерглем
 Лиенц
 Хайлигенблут
 Финкенберг
 Зьолден
 Сан Антон
 Брайтенбах
 Гьотценс
 Алпбах
 Валхзее
 Кицбюел
 Хипах
 Хоентауерн
:: ИТАЛИЯ
 Ливиньо
 Санта Катерина
 Бормио
 Рисконе
:: ФРАНЦИЯ
 Шамрус
 Алп д'Юез
 Супер Деволуи
 Вал Сени
 Валфрижус
:: ШВЕЙЦАРИЯ
 Васен
 Сейнт Мориц
:: СЛОВЕНИЯ
:: ТУРЦИЯ
:: РУМЪНИЯ
 Още ...
 СКИ В БЪЛГАРИЯ
 Алеко
 Банско
 Баня
 Беклемето
 Белмекен
 Бодрост
 Бонсови поляни
 Боровец
 Бяла Черква
 Ветровала
 Велинград
 Връх Ком
 Гела
 Говедарци
 Голо бърдо
 Девин
 Добринище
 Елена
 Карандила
 Конярника
 Мальовица
 Момчиловци
 Паничище
 Пампорово
 Предела
 Пършевица
 Рибарица
 Рилски езера
 Сапарева Баня
 Семково
 Трещеник
 Троян
 Узана
 Чепеларе
 Юндола
 Още ...
  Ски почивка в Гьотценс - Австрия, евтини ски почивки, резервация на ски ваканция                           
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

 
 

На ски в Гьотценс

Гьотценс е романтично, малко селище, което се намира само на около 7 км от Инсбрук. Някогашният олимпийски ски център от 1964 и 1976 все още успява да привлече интереса на многобройни ски фенове. Курортът е разположен на една слънчева тераса, откъдето се открива невероятна гледка към околните върхове. Невероятно разнообразни са и предложенията за свободното време. Спокойствие и релакс Ви очакват по време на разходка с шейна,  теглена от конски впряг, зимен поход
   Да отидем на ...
Ски в Гьотценс
Ски в Гьотценс
Ски в Гьотценс
Ски в Гьотценс
Ски в Гьотценс
Ски в Гьотценс
Ски в Гьотценс
или романтични преходи с факли. Ако предпочитате повече движение и емоции, Ви препоръчваме боулинг или спускане с шейни. Наред с това, в разположения в близост Акзамер има спортен център, който също предлага разнообразни спортни занимания. Столицата на Тирол, Инсбрук Ви очаква с многобройните си магазини и бутици.
Олимпийската столица Инсбрук включва общо 9 ски центъра на височина от 856 до 3 210 м. Между тях се нареждат Глетчера Щубай и Акзамер Лицум. Всички ски зони са разположени над Инсбрук и са свързани с града и околните курорти с безплатни автобусни линии. Околностите на Инсбрук предлгат разнообразни писти с обща дължина от 285 км. Преобладават леките писти и тези от средна степен на трудност. Но и за майсторите има предизвикателни писти. Те се намират напр. около Зеегрубе, в центъра Нордпарк. Тук се намира и дългият 1 км. ски маршрут "Karrinne", най-трудната писта в тук. Предпочитана е и 4,7 км., средно трудна олимпийска писта на Пачеркофел. Най-добър и известен е фънпарка "Skyline" в ски зоната Нордпарк. Паркът преглага гледка към Инсбрук и разнообразни съоръжения като Jumps, Slides, Tables и Halfpipe.
Гьотценс е най-подходящото място за всички онези, които желаят да прекарат една разнообразна почивка, в компанията на много други туристи. За любителите на Апре-ски купоните има една дискотека, бар с приключения и караоке бар -„Bini’s Bar“. Наред с многобройните партита в Гьотценс, в хотелите и клубовете "Magic Mountain" се организира разнообразна програма, която включва преходи със снегоходки, спускане с шейни и с мини-бобслей, кънки на лед, зимни походи с факли и ски състезания с награди.
 
   Уеб камера предаваща на живо » 
Направете запитване чрез VELIKOINFO: горе^   
 
Ако желаете оферта за ски ваканция в този ски курорт, опишете подробно изискванията си. До няколко дни ще се постарая да ви направя предложение.
На името на*:
GSM номер*:
Имейл*:
Предпочитанията Ви:
     Дължима комисионна - 00.00 лв.     
     
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info