СКИ В ЧУЖБИНА
:: АВСТРИЯ
 Цел ам Зее
 Заалбах
 Флахау
 Капрун
 Хинтерглем
 Лиенц
 Хайлигенблут
 Финкенберг
 Зьолден
 Сан Антон
 Брайтенбах
 Гьотценс
 Алпбах
 Валхзее
 Кицбюел
 Хипах
 Хоентауерн
:: ИТАЛИЯ
 Ливиньо
 Санта Катерина
 Бормио
 Рисконе
:: ФРАНЦИЯ
 Шамрус
 Алп д'Юез
 Супер Деволуи
 Вал Сени
 Валфрижус
:: ШВЕЙЦАРИЯ
 Васен
 Сейнт Мориц
:: СЛОВЕНИЯ
:: ТУРЦИЯ
:: РУМЪНИЯ
 Още ...
 СКИ В БЪЛГАРИЯ
 Алеко
 Банско
 Баня
 Беклемето
 Белмекен
 Бодрост
 Бонсови поляни
 Боровец
 Бяла Черква
 Ветровала
 Велинград
 Връх Ком
 Гела
 Говедарци
 Голо бърдо
 Девин
 Добринище
 Елена
 Карандила
 Конярника
 Мальовица
 Момчиловци
 Паничище
 Пампорово
 Предела
 Пършевица
 Рибарица
 Рилски езера
 Сапарева Баня
 Семково
 Трещеник
 Троян
 Узана
 Чепеларе
 Юндола
 Още ...
  Ски почивка във Вал Сени - Франция, евтини ски почивки, резервация на ски ваканция                               
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

 
 

На ски във Вал Сени

Вал Сени се намира в подножието на импозантните планински върхове, в непосредствена близост до Вал д'Изер и Вал Торанс, на италианската граница. Селището, със завидно историческо минало, се отличава значително от някои нововъзникнали ски курорти. Въпреки това, инфраструктурата във Вал Сени не отстъпва по нищо на инфраструктурата, на който и да е модерен зимен ски център. От 2008 г., ски центърът на Вал Сени е свързан с Терминьон, което гарантира перфектен ски циркус при
   Да отидем на ...
Ски във Вал Сени
Ски във Вал Сени
Ски във Вал Сени
Ски във Вал Сени
Ски във Вал Сени
Ски във Вал Сени
Ски във Вал Сени
Ски във Вал Сени
Ски във Вал Сени
125 км. писти, на височина от 2 800 м. – от най-дългата писта за начинаещи в Европа до главозамайващи черни писти.
Вал Сени се състои от кварталите Лансльовилард и Лансльобур, които отстоят само на 3 км един от друг. Между двата квартала и към гондолата се движат безплатни ски автобуси. Освен това, както от Лансльовилард, така и от Лансльобур има седалкови лифтове, които ще Ви отведат в ски центъра.
Всеки турист във Вал Сени се чувства добре, без значение дали е начинаещ или майстор. Ски центърът предлага общо 125 км. обработени писти с 56 трасета за спускане и 27 лифта и гондоли, между които е и новият 6-седалков лифт "Ла Тура", чрез който става възможно свързването със ски центъра на Терминьон през 2008 г. Той се смята и за един от най-бързите лифтове в Европа, на който опашките са непознато явление. Ски центърът на северозападния склон на Мон Сени гарантира достатъчна снежна покривка. През гората са прокарани невероятно красиви писти, а следобедите можете да изкарате препичайки се пред някоя хижа.
Извън пистите ще намерите интересни каньони и естествени пайпове. Докато дори и опитните скиори се спускат със свито сърце по започващата на 2 800 м. писта "Мишел Жако де ла Мет", скиорите с по-малък опит се пробват на най-дългата писта за начинаещи в Европа, "Ескарго" (в превод "охлюв"). За сноуборд маниаците са изградени 2 сноупарка на различни нива с бордеркрос. Срещу заплащане е възможен достъп до Вал Торанс (50% намаление върху дневната карта).
Във Вал Сени се предлагат редица възможности да прекарате интересно вечерта. Можете да се отбиете в някой от многобройните ресторанти, които предлагат най-разнообразна кухня – от традиционните савойски ястия до пица или да опитате френските палачинки, т. нар. crêpes. Атмосферата в баровете и пъбовете е по-разгорещена и подходяща да завършите деня на чашка с приятели. За парти маниаците отваря врати единствената дискотека във Вал Сени.
 
   Уеб камера предаваща на живо » 
Направете запитване чрез VELIKOINFO: горе^   
 
Ако желаете оферта за ски ваканция в този ски курорт, опишете подробно изискванията си. До няколко дни ще се постарая да ви направя предложение.
На името на*:
GSM номер*:
Имейл*:
Предпочитанията Ви:
     Дължима комисионна - 00.00 лв.     
     
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info