СКИ В ЧУЖБИНА
:: АВСТРИЯ
 Цел ам Зее
 Заалбах
 Флахау
 Капрун
 Хинтерглем
 Лиенц
 Хайлигенблут
 Финкенберг
 Зьолден
 Сан Антон
 Брайтенбах
 Гьотценс
 Алпбах
 Валхзее
 Кицбюел
 Хипах
 Хоентауерн
:: ИТАЛИЯ
 Ливиньо
 Санта Катерина
 Бормио
 Рисконе
:: ФРАНЦИЯ
 Шамрус
 Алп д'Юез
 Супер Деволуи
 Вал Сени
 Валфрижус
:: ШВЕЙЦАРИЯ
 Васен
 Сейнт Мориц
:: СЛОВЕНИЯ
:: ТУРЦИЯ
:: РУМЪНИЯ
 Още ...
 СКИ В БЪЛГАРИЯ
 Алеко
 Банско
 Баня
 Беклемето
 Белмекен
 Бодрост
 Бонсови поляни
 Боровец
 Бяла Черква
 Ветровала
 Велинград
 Връх Ком
 Гела
 Говедарци
 Голо бърдо
 Девин
 Добринище
 Елена
 Карандила
 Конярника
 Мальовица
 Момчиловци
 Паничище
 Пампорово
 Предела
 Пършевица
 Рибарица
 Рилски езера
 Сапарева Баня
 Семково
 Трещеник
 Троян
 Узана
 Чепеларе
 Юндола
 Още ...
  Ски почивка във Валфрижус - Франция, евтини ски почивки, резервация на ски ваканция                               
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

 
 

На ски във Валфрижус

Валфрижус е разположен недалеч от световно известните "3 Долини", на фона на прекрасен, богат на дървесна растителност планински пейзаж. Малкото селище с хубави шалета видимо се отличава от другите френски ски курорти. Повечето подслони предлагат изключително висок стандарт. Голяма сигурност по отношение на снежната покривка, разнообразни писти и безкрайни възможности по необработените трасета – курортът предлага развлечения за всеки. В комбинация с изключително ниските цени, тази оферта
   Да отидем на ...
Ски във Валфрижус
Ски във Валфрижус
Ски във Валфрижус
Ски във Валфрижус
Ски във Валфрижус
Ски във Валфрижус
Ски във Валфрижус
за ски почивка във Валфрижус е неповторима. Валфрижус – супер качество на невероятно ниски цени!
Валфрижус е разположен на 1 500м. в Савойските Алпи, в близост до италианската граница. Чаровното селище, далеч от масовия туризъм, е много спретнато и има своя неповторима атмосфера. Центърът е във формата на подкова около края на пистите, така че можете да стигнете със ските си чак до слънчевите тераси на уютните барове и кафенета. Наред с това, в около 10 ресторанта ще Ви предложат специалитети от френската, италианската и савойската кухня. В центъра е изграден площад с многофункционално предназначение според различните сезони – каране на кънки, хокей на лед, футбол и баскетбол. Като особени атракции се предлагат летене с парапланер и хелиски. Освен това, екскурзоводите предлагат интересна съпровождаща програма, като напр. снежно барбекю, фондю или раклет вечеря, както и обиколка на заведенията.
Ски картата "Валфрижус" важи за един ден също и в ски центровете Ла Норма или Осоа, така че на Ваше разположение са писти с обща дължина от 186 км. и 42 лифтови съоръжения. Валфрижус предлага главно леки писти и писти със средна степен на трудност, но се срещат и няколко черни писти, а за фристайлерите има сноупарк. Освен това, Валфрижус е известен като Елдорадото на безкрайните необработени терени. Идиличната писта през гората свършва в центъра на селището. 13 са лифтовите съоръжения, които отвеждат туристите до сигурните, по отношение на снежната покривка, 2 737 м. и обслужват писти с обща дължина от 65 км. От зимата на 2006/2007г., 76 съоръжения за изкуствен сняг поддържат отлична снежна покривка.
Във Валфрижус има различни барове за любителите на Апре-ски купоните. В по-спокойна и уютна атмосфера можете да прекарате вечерта в някой от 10-те ресторанта, които предлагат френска и традиционна кухня. А ако след интензивен ден, прекаран на пистите, все още кипите от енергия, екскурзоводите на SnowTrex ще Ви предложат разнообразна седмична програма, като напр. снежно барбекю, фондю или раклет вечеря, както и обиколка на заведенията.
 
   Уеб камера предаваща на живо » 
Направете запитване чрез VELIKOINFO: горе^   
 
Ако желаете оферта за ски ваканция в този ски курорт, опишете подробно изискванията си. До няколко дни ще се постарая да ви направя предложение.
На името на*:
GSM номер*:
Имейл*:
Предпочитанията Ви:
     Дължима комисионна - 00.00 лв.     
     
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info