СКИ В ЧУЖБИНА
:: АВСТРИЯ
 Цел ам Зее
 Заалбах
 Флахау
 Капрун
 Хинтерглем
 Лиенц
 Хайлигенблут
 Финкенберг
 Зьолден
 Сан Антон
 Брайтенбах
 Гьотценс
 Алпбах
 Валхзее
 Кицбюел
 Хипах
 Хоентауерн
:: ИТАЛИЯ
 Ливиньо
 Санта Катерина
 Бормио
 Рисконе
:: ФРАНЦИЯ
 Шамрус
 Алп д'Юез
 Супер Деволуи
 Вал Сени
 Валфрижус
:: ШВЕЙЦАРИЯ
 Васен
 Сейнт Мориц
:: СЛОВЕНИЯ
:: ТУРЦИЯ
:: РУМЪНИЯ
 Още ...
 СКИ В БЪЛГАРИЯ
 Алеко
 Банско
 Баня
 Беклемето
 Белмекен
 Бодрост
 Бонсови поляни
 Боровец
 Бяла Черква
 Ветровала
 Велинград
 Връх Ком
 Гела
 Говедарци
 Голо бърдо
 Девин
 Добринище
 Елена
 Карандила
 Конярника
 Мальовица
 Момчиловци
 Паничище
 Пампорово
 Предела
 Пършевица
 Рибарица
 Рилски езера
 Сапарева Баня
 Семково
 Трещеник
 Троян
 Узана
 Чепеларе
 Юндола
 Още ...
  Ски почивка в Санта Катерина - Италия, евтини ски почивки, резервация на ски ваканция                              
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

 
 

На ски в Санта Катерина

Санта Катерина Валфурва е малко, тихо селце, разположено на височина 1 730 м. Заобиколено от приказния пейзаж на Ломбардските Алпи, селището се намира в защитената зона на националния парк Щилфсерйох, в близост до швейцарската граница. Селището е не само бивш домакин на спусканията за жени от Световното първенство през 2005 г., но и родно място на олимпийската шампионка Дебора Компаньони. Височината, както и различни съоръжения за изкуствен сняг са гаранция за отлична снежна покривка. 
   Да отидем на ...
Ски в Санта Катерина
Ски в Санта Катерина
Ски в Санта Катерина
Ски в Санта Катерина
Ски в Санта Катерина
Ски в Санта Катерина
Ски в Санта Катерина
Местоположението е идеално за всички скиори, тъй като Санта Катерина се намира точно в ски центъра. От високия 2 800 м. Монте Собрета можете да се спуснете директно до центъра на селището, на фона на планинската верига Ортлер и ледника Форни. Заради предизвикателните писти и трасета, Санта Катерина е не само домакин на многобройни значими, международни състезания в северните дисциплини, но и предпочитана дестинация за ски бягане. Селището е популярно и сред семействата с деца, заради спокойната си атмосфера.
Купете си ски карта "4-те Долини" за да може да карате не само в Санта Катерина, но и в ски центровете Валдидентро и Бормио. Тя Ви дава право да ползвате 38 лифтови съоръжения и писти с обща дължина от 106 км. Разположението на ски курорта, на височина от 1 225 – 3 012 м., както и различните съоръжения за изкуствен сняг го правят много сигурна ски зона, по отношение на снежната покривка. Пистите на Санта Катерина са предимно от средна и висока степен на трудност, много подходящи за майстори! Най-предизвикателна е черната писта "Bucaneve"- 3,4-те километра водят директно в долината. Най-дългата писта в Санта Катерина е цели 6 км., с денивелация от почти 1 000м. Пистата, която носи името на Дебора Компаньони е осветена с прожектори. На сноубордистите препоръчваме сноупарка и фрийрайд-терените в Бормио.
В сравнение с по-известния ски курорт Бормио, в малкото селище Санта Катерина атмосферата е по-спокойна. Въпреки това, Апре-ски не е неизвестно понятие. Различни уютни хижи, кафенета и ресторанти привличат туристите с местни и международни специалитети. Местната дискотека е мястото за срещи в късните часове от денонощието. Ако все пак не сте доволни от предложенията в Санта Катерина, разположените в съседство Бормио и Ливиньо няма да Ви разочароват. Наред с това, се предлагат възможности за спортни занимания, като напр. кънки на лед, тенис, катерене в зала. Любителите на природата могат да посетят националния парк Щилфсер и да се полюбуват на разнообразието от флора и фауна.
 
   Уеб камера предаваща на живо » 
Направете запитване чрез VELIKOINFO: горе^   
 
Ако желаете оферта за ски ваканция в този ски курорт, опишете подробно изискванията си. До няколко дни ще се постарая да ви направя предложение.
На името на*:
GSM номер*:
Имейл*:
Предпочитанията Ви:
     Дължима комисионна - 00.00 лв.     
     
 
 
   
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info