НА СУШАТА
 Благоевград
 Бургас
 Варна
 Велико Търново
 Видин
 Враца
 Габрово
 Добрич
 Кърджали
 Кюстендил
 Ловеч
 Монтана
 Пазарджик
 Перник
 Плевен
 Пловдив
 Разград
 Русе
 Силистра
 Сливен
 Смолян
 София
 София област
 Стара Загора
 Търговище
 Хасково
 Шумен
 Ямбол
 ТОП дестинации:
 Априлци
 Арбанаси
 Банско
 Добринище
 Добърско
 Елена
 Златоград
 Копривщица
 Мелник
 Пампорово
 Рибарица
 Троян
 Трявна
 Чепеларе
 Чифлик
 ОЩЕ дестинации
 ХОТЕЛИ НА СКИ
 УЕБ КАМЕРИ
 НА СЕМИНАР
 ЗАВЕДЕНИЯ
 ХОТЕЛИ НА МОРЕ
 Вама Веке
 Дуранкулак
 Крапец
 Шабла
 Тюленово
 Камен бряг
 Свети Никола
 Русалка
 Българево
 Каварна
 Балчик
 Албена
 Кранево
 Златни пясъци
 Св. Конст. и Елена
 Чайка-Журналист
 Почивка
 Траката
 ВАРНА
 Аспарухово
 Равна гора
 Камчия
 Шкорпиловци
 Бяла
 Обзор
 Елените
 Свети Влас
 Слънчев бряг
 Несебър
 Равда
 Ахелой
 Поморие
 Сарафово
 БУРГАС
 Крайморие
 Черноморец
 Созопол
 Дюни
 Приморско
 Китен
 Лозенец
 Велека
 Царево
 Варвара
 Ахтопол
 Синеморец
 Резово
 Инеада
                                                Правила и условия                ENGLISH       
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

Правила и условия - VELIKO.INFO
 
Тези правила и условия, подлежащи на корекции, се отнасят директно до всички мои /veliko.info/ услуги. Можете да се запознаете с тях онлайн и осъществявайки достъп, разглеждайки и използвайки сайта, Вие потвърждавате че сте прочели, разбрали и приели правилата и условията, посочени по-долу.
Тези страници, тяхното съдържание и структура, както и предоставената в тях онлайн услуга за хотелски резервации /„услуга”/, се притежават, управляват и поддържат от Veliko.info "ЕТ ФУРОР - ГАНЧО ПЕТРОВ" /"Veliko.info", "мен", "аз" или "мой"/ и са предоставени единствено на вас за лична и некомерсиална употреба, при спазване на правилата и условията, посочени по-долу.
Посредством този уеб сайт аз /Veliko.info "ЕТ ФУРОР - ГАНЧО ПЕТРОВ"/ предоставяме онлайн платформа, чрез която хотели, къщи за гости, вили, апартаменти /включително всички места за краткосрочно настаняване/ могат да рекламират своите стаи, и чрез която посетителите на сайта могат да извършват резервация. Извършвайки резервация чрез Veliko.info, вие влизате в директни договорни отношения /законово обвързани/ с хотела, в който резервирате нощувка. От момента, в който резервацията е направена, аз съм единствено в ролята на посредник между вас и хотела, препращайки данните на вашата резервация към съответния хотел и изпращайки ви имейл за потвърждение, който е от името на хотела.
При предоставяне на услугите ми, информацията, която е показана се базира на съответната информация, предоставена ми от хотелите. Въпреки, че полагам особени усилия и грижи за постигане на високо качество на предлаганите от мен услуги и периодично проверявам за съответствие на информацията тук и в сайта на хотела не бих могъл да гарантирам, дали цялата налична информация е точна, пълна и коректна, нито мога да бъда подведен под отговорност за каквито и да било грешки /независимо дали са явни или печатни грешки, неточна, подвеждаща, невярна или недоставена информация. Всеки хотел носи отговорност за точността и истинността на информацията, поместена на сайта ми. Сайта ми не представлява и не следва да се разглежда като вид препоръка или потвърждение на качеството, нивото на обслужване и рейтинга, които всеки хотел е обявил.
Цените в сайта ми са силно конкурентни - равни или по-ниски от обявените на рецепция. Всички цени на сайта Veliko.info са на стая, за целия ви престой и са с включен ДДС и всички други данъци, освен ако не е посочено друго в страницата на хотела във Veliko.info или в имейла с потвърждението на резервацията.
Veliko.info не приема плащания и не събира лични данни от клиентите си. Плащането от клиента се извършва в брой на рецепция или предварително, по банкова сметка на хотела.
Услуга ми е безплатна. За разлика от много агенции, аз няма да ви таксувам за обслужване и няма да добавя допълнителни /резервационни/ такси към цената на стаята. Няма да Ви е нужна кредитна карта, тъй като вие ще плащате директно на хотела след пристигането си.
С извършването на резервация, вие приемате и се съгласявате с прилаганите от veliko.info и хотела правила за анулиране и политиката му в случай на непристигане, както и с всички допълнителни условия и правила на хотела, които могат да се отнасят до вашата резервация или до времето на престоя ви, включително за оказаните допълнителни услуги в хотела. Правилата за окончателно анулиране или случаите на непристигане за всеки хотел се виждат в имейла за потвърждение. Моля, проверете описанието на стаята старателно за всякакви подобни условия, преди да извършите резервация.
Ако желаете да коригирате или откажете своята резервация, моля да ми напишете имейл или да ми звъннете на предоставения телефонен номер до 2 дни преди датата на пристигането.
Съгласно ограниченията, посочени в тези правила и условия и съгласно закона, нося отговорност само за директни щети, понесени, платени или за които ви е потърсена отговорност, в резултат на неизпълнение на задълженията от моя страна във връзка с услугите ми, до размера на общата сума на вашата резервация, както е посочено в имейла за потвърждение /независимо дали е за едно събитие или поредица от свързани събития/.
Въпреки това, аз не нося отговорност за никаква наказателна, специална, индиректна или последваща загуба или щети, за никаква загуба на продукция, загуба на печалба, загуба на приход, загуба на контракт, загуба или щети по/на клиентела или репутация, загуба от предявена претенция; за никаква неточност, свързана с /описателна/ информация /включително цени, наличност и рейтинги/ на хотела, достъпна на сайта ни; за извършените услуги или продуктите, предлагани от хотела, за никакви /директни, индиректни, специални, последващи или наказателни/ щети, загуби или разходи, понесени от Вас, за които Ви е потърсена отговорност, или сте платили, появили се в резултат или във връзка с използването, невъзможността за използване или закъснение на нашия уеб сайт; за никаква /персонална/ травма, смърт, имотни щети или други /директни, индиректни, специални, последващи или наказателни/ щети, загуби или разходи претърпени или за които Ви е потърсена отговорност или са платени от Вас, независимо дали се дължат на /законови/ действия, грешки, не спазени задължения, /общо/ неизпълнение, умишлено престъпление, пропуски, неизпълнение, изопачавания, закононарушение или неизпълнение на преките задължения /напълно или частично/ от хотела /неговите служители, директори, агенти, представители или дистрибуторски компании/; включително за никакво /частично/ анулиране, дублиране на резервации, стачка, форсмажорни обстоятелства или някакво друго събитие извън нашия контрол.
Софтуерът, необходим за извършването на услугите ми или наличен за използване на моя уеб сайт, както и правата върху интелектуалната собственост /включително авторските права/ на съдържанието и информацията или върху материала на моя уеб сайт, са собственост на Veliko.info    "ЕТ ФУРОР - ГАНЧО ПЕТРОВ", освен ако не е посочено друго.
Тези правила и условия и предоставянето на нашите услуги се регулират и тълкуват в съответствие с българското законодателство и всички спорове, произтичащи от тези общи правила и условия и нашите услуги, следва да се отнасят само и изключително към компетентните съдилища в България.
Ако някоя от клаузите на тези правила и условия е /или стане/ невалидна, неприложима или незадължителна, Вие продължавате да сте обвързани с всички останали клаузи. При такъв случай невалидната клауза следва да бъде изпълнявана в максимална степен, позволена от закона, а Вие се съгласявате да приемете подобен ефект, като на невалидната, неприложима или незадължителна клауза, с оглед на съдържанието и целите на тези правила и условия.
Всички наши услуги се предоставят от  "ЕТ ФУРОР - ГАНЧО ПЕТРОВ" с Идентификационен код: Е104037755 и седалище: България, Велико Търново, ул."Драган Цончев" 21 бл.18, вх.Г, ап.3.


 
 
  Направете запитване  с помощта на "Велико Инфо":               горе^ 
 
                        /Всички полета са задължителни/
На името на*:
GSM номер*:
Имейл*:
Хотел, период, цена:
Алтернативен хотел 1:
Алтернативен хотел 2:
Пристигане*:      
Брой нощувки и гости*:    
Брой и вид стаи:  
Други изисквания:  
Опишете възрастта  
Предпочитанията Ви:
Дължима резервационна такса - 00.00 лв.     
     
 
 
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info  

For information on menu properties, please see https://www.milonic.com/menuproperties.php