english    
ВЕЛИКО 
© ИНФО   
0897976248
 
 
Последни оферти :
boss@veliko.info


 

.: Начало :. Бургас :. ВЕЛИКА
 

с.Велика

Добре дошли в уеб страницата на с. Велика за резервация и настаняване в хотели, хостели, вили, къщи за гости, места за бизнес срещи и семинари ...
Екипът ни с удоволствие ще Ви помогне да отседнете в Велика или околността. Докато Вие сте на работа или си почивате ние ще проверим възможна ли е резервацията, която сте пожелали в някой от хотелите в Велика и в срок от няколко часа  ще ви предложим алтернативна възможност за настаняване. При реализирана резервация в къща за гости или хотел не ни дължите нищо. Само, ако изборът Ви е от групата места за настаняване
   Препоръчваме:
маркирани с мигаща буква B ще ни дължите 10% бакшиш. Резервацията се прави от служителите на хотела  по цени на рецепция или по-ниски. Очакваме избора Ви на хотел и алтернативен вариант! ...още»
 
 За Велика » На живо от Велика »
  
 
ВИЛА "КАЛИНА" 200 лв.
Вила "Калина" работи целогодишно. Цялата къща се отдава под наем като общия й капацитет е до 10 човека - 5 двойни стаи с тераси. На разположение на гостите са: хол, трапезария и кухня, оборудвана с хладилник, фризер ...
 Висок сезон - Наем за вечер на цялата вила - макс. 10 човека  • 200.00 лв.
 Нисък сезон - Наем за вечер на цялата вила - макс. 10 човека  • 200.00 лв.
 
 
  
 
ВИЛА "ДИМОВИ" 150 лв.
Вила "Димови" разполага четири спални - 2 тройки и 2 двойки, всяка от тях е с климатик и сателитна телевизия. Гостите могат да ползват просторната дневна с камина и напълно оборудвана кухня. На всеки етаж има баня и тоалетна. Външна закрита беседка с камина и басейн.
 Висок сезон - Наем за вечер на цялата вила - макс. 10 човека  • 150.00 лв.
 Нисък сезон - Наем за вечер на цялата вила - макс. 10 човека  • 150.00 лв.
 
 
  
 
ВИЛА "ПИСУЛА" 110 лв.
Вила "Писула" се намира в най-хубавата част на с. Велика и разполага с 4 спални, 3 бани, хол с трапезария и кухня. На втория етаж има тераса от 30 кв.м., а зад къщата има покрит кът за отдих. Има обширен, равен, затревен двор - 800 кв.м.
 Висок сезон - Наем за вечер на цялата вила - макс. 8 човека  • 150.00 лв.
 Нисък сезон - Наем за вечер на цялата вила - макс. 8 човека  • 100.00 лв.
 
 
  
 
Вила ”Летен ден” 110 лв.
Вила ”Летен ден” се намира над църквата на с. Велика, в посока и с изглед към Национален парк Странджа, на 100 метра от дъбовата гора. Около къщата има обширен, равен, затревен двор с цветя и плодни дървета.
 Активен сезон: Наем за вечер на цялата вила - макс. 6 човека • 120.00 лв.
 Неактивен сезон: Наем за вечер на цялата вила - макс. 6 човека • 110.00 лв.
 
 
  
 
ВИЛА "ДИДИ" 170 лв.
Само за 3 минути с автомобил сте на плажа на с. Велика, а ако желаете може да се усамотите на някое от уютните заливчета в околността. Чудесното съчетание на красивите плажове на с. Велика, прохладата на гората и уюта...
 Активен сезон: Наем за вечер на цялата вила - макс. 10 човека • 170.00 лв.
 Неактивен сезон: Наем за вечер на цялата вила - макс. 10 човека • 140.00 лв.
 
 
  
 
ВИЛА "ТОМОВИ" 200 лв.
Семейство Ваня и Тома Томови имат удоволствието да Ви предложат вилата си в с. Велика за Вашата ваканция. Идеалното място за търсещите спокойствие и тишина встрани от масовия туризъм и ваканционния стрес.
 Активен сезон: Наем за вечер на цялата вила - макс. 13 човека • 250.00 лв.
 Неактивен сезон: Наем за вечер на цялата вила - макс. 13 човека • 200.00 лв.
 
 
  
 
ВИЛА "ФЛОРА" 200 лв.
Вила Флора се намира само на 3 км. от морския бряг, в прегръдките на Странджа. Разполага с 3 спални, 2 бани, голяма кухня, хол с камина, телевизори, хладилници, климатици и красиво озеленен двор с барбекю.
 Активен сезон: Наем за вечер на цялата вила - макс. 10 човека • 200.00 лв.
 Неактивен сезон: Наем за вечер на цялата вила - макс. 6 човека • 170.00 лв.
 
 
  
 
ДОМ "ВЕСЕЛИНА" 180 лв.
Дом "Веселина" се намира в с. Велика и граничи с гората на Странджа. Предлага 4 двойни стаи със самостоятелни санитарни възли, намиращи се на самостоятелен етаж. Прекрасна гледка към Странджа от терасата на къщата.
 Активен сезон: Наем за вечер на цялата вила - макс. 8 човека • 180.00 лв.
 Неактивен сезон: Наем за вечер на цялата вила - макс. 8 човека • 150.00 лв.
 
 
    Направете резервацията  с помощта на "Велико Инфо": ^
 
                        /Всички полета са задължителни/
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Вид стая, цена:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
Дължима резервационна такса - 00.00 лв.     
     
 
 
              България :. Бургас :. Велика Карта    ^
 
Велика
Село Велика се намира само на 3 км. от морския бряг на Южното Черноморие, разположено в гористата падина на Национален парк Странджа.
Чудесното съчетание на красив ят плаж на с. Велика, прохладата на гората през горещото лято и уюта и спокойствието на българското село ще направят Вашата лятна почивка незабравима.
В близост се намират исторически места, курортите Созопол, Китен, Приморско, Царево, Ахтопол и множество резервати „Ропотамо”, “Аркутино”, съхраняващи богатото биологично разнообразие на региона.
Едва ли ще откриете другаде такава тишина, спокойствие и екологично чистата природа по Черноморието ни.
Уникално е съчетанието на морски и планински климат.
На 1 км по пътя за морето се намира Комплекс ‘Мотен”, където се намират тенис кортове с възможност за практикуване на този прекрасен спорт и късно вечер. На плажа на Велика има сърф-училище, където се организират курсове за желаещи от всяка възраст. Може да се карат и водни колела.
В самото с. Велика се намира Ботаническия кът "Серафимови", предлагащ колекция от екзотични растения и кактуси. Може да се посети и през почивните дни.
На 30 км от село Велика тече река Ропотамо, с нейната гъста тропическа гора по бреговете, наречена Лонгоз. Освен със забележителните скални образувания, напомнящи лъвска глава и с малките си пещери, десният бряг на реката предлага най-голямото защитено находище в България на воден пелин – рядка и ценна билка. Река Ропотамо е известна също и с нежните си водни лилии, по бреговете се среща рядката птица белоопашат орел. Може да се разгледате тези красоти, като се качите на някое от туристическите корабчета, които плават по реката.
“Ропотамо” е естествен резерват основан в 1940 г. Той включва в себе си още няколко по-малки резервата и паркове, всеки от които пази в себе си уникални флора, фауна и природни забележителности. Това са природния парк Ропотамо, резерватите Аркутино, Змийски остров и Морски пелин. Други резервати в региона са Алепу - крайморско блато, отделено от морето с пясъчна ивица, където мигрират много видове птици и Пясъчните лилии. Посещавайки резервата "Ропотамо", ще можете да се докоснете до чиста и непокътната природа, да се насладите на нейното великолепие. Намира се на 30 км от село Велика.
Силистар е може би най-красивият залив по нашето Черноморие. Намира се южно от село Синеморец по пътя за село Резово и е отбивката за последния плаж преди границата с Турция. Морето тук е тихо и спокойно, а морската вода е кристално чиста. Плажът е с дължина около 1 км и ширина около 50 м. Покрит е със златист пясък, а морето става постепенно дълбоко.
 
 
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info  

For information on menu properties, please see https://www.milonic.com/menuproperties.php