Хотели, вили и апартаменти в Троян, резервация на почивка в Троян                         ENGLISH    
0897976248
 
Горещи оферти:
boss@veliko.info
България :. Ловеч :. Троян  
 
Троян
Тук можете да намерите списък с хотели, вили, частни квартири в град Троян и курортни селища в общината. Може да добавите хотел или вила като изпратите писмо на адрес boss@veliko.info с необходимата информация.
Троян като селище за първи път е отбелязан в картата на Италианския географ Джакомо Джантели да Ваньола, издадена в Рим през 1689 година. Името на града по всяка вероятност е свързано с историческия Траянов път, който е минавал през Балкана. Възникнал като попътно селище, Троян първоначално е бил пазарен център, а в последствие се превърнал и в административно средище.
Началото на организиран туристически живот в Троян започва още от 10-те години на XX век. Почти всички околни местности на града са свързани с територията на Троянския край. Неговото население винаги е ценяло красотата на родната природа и от десетки години насам популяризира тази красота из цялата страна. Още през 1920 г. са маркирани пътеките за Амбарица, от Бели Осъм през Падалото за Козя Стена и от Зелениковец за Пещта. Първите чуждестранни туристи в Троян идват от Германия през 1921 г.
На запад от града се издига залесеният с иглолистни гори конусообразен хълм Турлата, който в римско време е служил за наблюдателница на пътя, минаващ по долината на Бели Осъм. На север от града е височината Калето (Белиш), от която се открива прекрасна гледка на юг към Стара планина. Името на височината е свързано с падането на България под турско робство, когато тук е съществувала крепост, чиито бранители храбро се защитавали месеци наред, а след това измамени, те били изпосечени долу в Червянската лъка. На изток от града е хълмът Къпинчо, а под него от изток - долината на р. Попешка. 
 
 
    Погледнете  
 
Парк хотел "Троян" Вила "Колор" "Виа Траяна" Беклемето
 
 
   
 
 Троян АПАРТАМЕНТ "ИНТИМ"

Апартамента се намира в центъра на град Троян, на тиха и спокойна улица. Предлага се под наем целогодишно. Част е от нова луксозна жилищна сграда и е с капацитет 2-4 души. Състои се от антре, луксозно обзаведена баня, спалня, дневна с кухня и с холов кът, две прекрасно озеленени тераси, едната от която е с воден кът.

 Цената за наем на апартамента е 60 лева за 1 ден »  
 
 
    On-line Резервация  или Запитване
 
                            Ако вече  сте избрали хотел или желаете да Ви
                        
   помогнем да изберете, моля попълнете формата
                        /Всички полета са задължителни/
Хотел:
Хотел, стая, цена:
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
Дължима резервационна такса - 00.00 лв.     
   
 
 
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info  

For information on menu properties, please see https://www.milonic.com/menuproperties.php