За контакт и още инфо: 087 867 6973 089 797 6248 - Ганчо Петров
Вила Белвю в Керамоти
Вила "Белвю" се намира на около 50 м от плажното крайбрежие на град Керамоти в Гърция.
Вилата се състои от три модерно обзаведени апартамента /един двустаен апартамент и два апартамента, които са тристайни – от тип 1/. Тристайните са с площ около 52 кв.м и с общ брой легла 4+2. Състоят се по от две спални помещения и една напълно оборудвана всекидневна с голям хладилник с камера, котлони, фурна, микровълнова печка, тостер, кафеварка, готварски пособия и съдове за готвене, прибори, включително кухненски ножове, отварачки за вино и бира, сервизи за хранене, кафе, вино и т.н.). Част от всекидневната е обособена като приятна обширна трапезария. Създаден е и кът, удобен за гледане на телевизия с отделен диван /разтегателен/ и голям LCD телевизор 37 инча, постоянна сателитна връзка чрез “Булсатком”. Всичко допринася за приятното усещане, че сте като у дома си. Възползвайте се от двете големи тераси, с изящни столове и маси от екзотична дървесина. Всички помещения са с климатична инсталация. Навсякъде в апартаментите Във “Villa Bellevue” в Керамоти и на двора е наличен (WiFi) безжичен интернет със свободен достъп.
Двустайният апартамент е с едно спално помещение по-малко, но със същото разположение и оборудване. Общият брой легла при него е 2+2.
Керамоти е малко, обаятелно градче, което се намира съвсем близо до остров Тасос. Това красиво място е обградено от привлекателни плажове с обща дължина на плажната ивица около 10 км, при ширина 60-100 м. Паркирането навсякъде в Керамоти също е безплатно. GPS координатите им са: LAT: 40.85382, LON: 24.70921.


● За още инфо или да резервирате: 087 867 6973 - Ганчо Петров
Ако искате безплатно да Ви помогна при резервацията, попълнете формуляра и го изпратете »

Вижте Вила "Белвю" в Керамоти:


На картата чрез Google Street View:

За съжаление, камерите на Гугъл още не са обходили цялата улица, но сте на прав път.
Вилата е разположена точно срещу "Белвю Апартмънтс" - GPS координати: LAT: 40.85381; LON: 24.70907