За контакт и още инфо: 087 867 6973 089 797 6248 - Ганчо Петров
Мезонети в Керамоти
"Керамоти апартмънтс" разполага с шест еднофамилни къщи/Пет големи мезонета и един малък мезонет/. Всяка от тях е разположена на три нива и има по пет стационарни легла и два разтегателни дивана (всеки за по двама човека). При желание в тях могат да се настанят до 8-9 човека.
На високия първи етаж еднофамилните къщи на Keramoti Apartments имат по две спални помещения с двойни легла (в едната има 32-инчов телевизор с “Булсатком“). На етажа има и баня/тоалетна.
На високия партер (около 1,80 над нивото на улицата) има всекидневна, снабдена с цялото необходимо кухненско обзавеждане (голям хладилник с камера, котлони, вградена фурна, микровълнова печка, тостер, електрическа кана, кафеварка, съдове за готвене, прибори, включително кухненски ножове, отварачки за вино и бира, сервизи за хранене, кафе, вино и т.н.). Във всекидневната има и трапезария, както и кът за гледане на телевизия с разтегателен диван и втори 32-инчов LCD телевизор (със сателитна антена „Булсатком”), така че да се чувствате напълно като у дома си. На този етаж има втора баня/тоалетна. И двете бани са снабдени със сешоар. Всеки от мезонетите на Keramoti Apartments разполага с ютия и дъска за гладене.
Единият от мезонетите е по-малък по площ, като една от спалните му е за един /вместо двама човека/, а на етажа на всекидневната има тоалетна, вместо баня/тоалетна. Този мезонет, наречен малък мезонет, се предлага на значително по-ниска цена.
В полусутерена с площ около 30 кв.м има втори разтегателен диван, единично легло и трети 32-инчов телевизор. Разполагате още с четири тераси – по две на високия първи етаж и на високия партер. Двете спални помещения и всекидневната са климатизирани. Навсякъде в еднофамилните къщи на Керамоти апартмънтс има безплатен безжичен (WiFi) интернет. Извършва се ежедневно камериерско обслужване.
Мезонетите на Keramoti Apartments разполагат с вътрешен двор с детска площадка, барбекю и малка градинка с екзотични растения.
Еднофамилните къщи "Керамоти апартмънтс"“ се намират само на 150м от най-близкия урбанизиран плаж, като за вход не се заплаща.
GPS координатите им са: LAT: 40.85382, LON: 24.70921.


● За още инфо или да резервирате: 087 867 6973 - Ганчо Петров
Ако искате безплатно да Ви помогна при резервацията, попълнете формуляра и го изпратете »

Вижте Мезонети "Керамоти" в Керамоти:


На картата чрез Google Street View:

За съжаление, камерите на Гугъл още не са обходили цялата улица, но сте на прав път.
Вилата е разположена точно срещу "Белвю Апартмънтс" - GPS координати: LAT: 40.85381; LON: 24.70907