ENGLISH    
0897976248
 
 Последни оферти :
   boss@travelbg.info

 

 

 

 

 

 


 

Резервация в хотелите близо до велико търново!   
 
Добре дошли в уеб страницата на гр. Велико Търново за резервация и настаняване в хотели, хостели, вили, къщи за гости, места за бизнес срещи и семинари в близост до Старата столица. Екипът ни с удоволствие ще Ви помогне да отседнете в околността на Велико Търново. Докато Вие сте на работа или си почивате ние ще проверим възможна ли е резервацията, която сте пожелали и в срок от няколко часа ще ви предложим алтернативна
възможност за настаняване. При реализирана резервация в къща за гости или хотел не ни дължите нищо. Само, ако изборът Ви е от групата места за настаняване маркирани с мигаща буква B ще ни дължите 10% бакшиш. Резервацията се прави от служителите на хотела  по цени на рецепция или по-ниски. Очакваме избора Ви на хотел и алтернативен вариант!
Хотелите В Арбанаси » Във Велико Търново » Велико Търново »
 
 Хотелите В Арбанаси »  Хотелите Във Велико Търново »    
   
 
 Малки чифлик  "Чамурковата къща" »
Чамурковата къща се намира на 3 км от Велико Търново в китното селце Малки Чифлик. Наречена на името на сегашния си собственик, къщата има над 100 годишна история, защото строежът и е започнал през далечната 1896 г. Завършена е в началото на миналия век - през 1904 г. Век по-късно къщата съхранява уникалната и  ... »
 Още инфо » Още снимки » Още цени » Резервация » Телефони
 
 
   
 
 Царева ливада Хотел & Ресторант "Царева ливада"
Климатът е изключително полезен за хора с проблеми на дихателните пътища и белите дробове. Хотелът разполага с 15 двойни и 2 тройни стаи, всяка със собствен санитарен възел, конферентна зала с 40 места. Подходящ е за групов туризъм, семинари, срещи, обучения и почивки. Екстри: открит басейн, ресторант, нощен бар, конферентна зала ...
 Двойна стая- 50.00 лв.                 |  Тройна стая - 60.00 лв.
 
 
   
 
КОПЛЕКС "БОЛЯРИ"
 Килифарево  »
Комплекс "Боляри" е разположен на 17 км. от Велико Търново в непосредствена близост до Килифаревския манастир.Новата хотелска част разполага с 26 места разпределени в 2 апартамента, 8 двойни стаи и 2 тройни стаи.В старата хотелска част могат да бъдат настанени 13 гости в 1 двойна и 2 тройни стаи и в 1 стая с 5 легла ... »
 Още инфо » Още снимки » Още цени » Резервация » Телефони
 
 
 
 
 Емен  КОМПЛЕКС "ИМЕНИЕТО" »
Разположен на площ 9 декара, на юг граничи с река Негованка, където има естествен плаж и алея на влюбените. Имението включва: хотелска част с 46 легла, ресторант с две зали за 56 посетители, летен бар с 40 места, конферентна зала с 46 посетителски места. Два биопчелина с 500 кошера и сграда за добиване на пчелен мед  ... »
 Още инфо » Още снимки » Още цени » Резервация » Телефони
 
 
  
 
 Емен  КОМПЛЕКС "НИГОВАНКА" »
Комплекс Нигованка се състои от 3 малки къщички, всяка от които с по 2 спални със самостоятелен вход, собствен санитарен възел и TV /една от стаите се ползва за склад/, една голяма къща, състояща се от две студиа подходящи за семейства с деца и 4 двойни стаи, 1 двойна стая в съседната голяма къща. Пет от стаите и студиата са със ... »
 Още инфо » Още снимки » Още цени » Резервация » Телефони
 
 
 
 
 Леденик  КОМПЛЕКС "КУЛАТА" »
Комлексът е разположен на 30 м. от река Янтра, което предоставя благоприятни условия за плаж и риболов. Хотелът разполага с 24 легла, разпределени в тройни, двойни стаи и апартамент. Всички стаи имат самостоятелен санитарен възел. Ресторантът разполага с 90 места, предлага богат асортимент от българската ... »
 Още инфо » Още снимки » Още цени » Резервация » Телефони
 
 
   
 
 Дебелец КОМПЛЕКС "БРЯСТА"
Туристически комплекс “Бряста” се намира на 8 км. източно от град Велико Търново, на международен път Е85. Ресторантът и хотелската част работят без прекъсване през цялата година, а през топлите месеци са на разположение два басейна, джакузи, мокър бар и много други екстри. Отличава се с  перфектно обслужване.
 Двама в двойна стая - 60.00 лв.   |  Двама в апартамент - 100.00 лв.     
 
 
   
 
 Вонеща вода  ПОЧИВНА СТАНЦИЯ "ВЕЛИСТА" »
Почивна станция "Велиста" се намира в полите на Средна Стара планина, в центъра на курортен комплекс Вонеща вода (на 27 км. южно от гр. Велико Търново). Разполага с хотелска част (категория "две звезди") от 24 двойни/тройни стаи и 2 двустайни апартамента и ресторант със 100 места, предлага уютна обстановка и гастрономически  ... »
 Още инфо » Още снимки » Още цени » Резервация » Телефони
 
 
   
 
 Елена  КОМПЛЕКС "БОАЗА" »
Тризвездният хотелски комплекс “Боаза” се намира само на 7км северно от живописния град Елена и на около 30км югоизточно от красивия град Велико Търново. Комплексът e чудесно място за почивка, спорт и развлечения, близо до природата. Важна част от хотелски комплекс “Боаза” е неговата запазена стара част “Старото Еленско ханче” ... »
 Още инфо » Още снимки » Още цени » Резервация » Телефони
 
 
   
 
 В. Търново  КОМПЛЕКС "СВЕТА ГОРА" »
Развлекателен комплекс "Света гора" се намира на едноименния исторически хълм в старопрестолния град. Комплексът е разположен непосредствено до първокласния път София - Варна (Е 772) и отстои на 1.5км от центъра на града. Развлекателният комплекс "Света гора" предлага хотелска част, ресторант с панорамна тераса, нощен бар ... »
 Още инфо » Още снимки » Още цени » Резервация » Телефони
 
 
   
 
 Арбанаси  КОМПЛЕКС "ПАЛМИРА" »
Комплекс "Палмира" е разположен в югоизточната част на село Арбанаси. Предлага възможности за краткотраен или дълготраен отдих, спортен туризъм, бизнес срещи и развлечения. Комплексът се състои от хотелска част, ресторант и външен басейн. Къщата за гости разполага с четири двойни стаи и едно студио. Всички стаи са ... »
 Още инфо » Още снимки » Още цени » Резервация » Телефони
 
 
    Ако вече сте решили:    ^   
 
                        /Всички полета са задължителни/
Изразете желанието си:
Хотел, стая, цена:
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
Дължима резервационна такса - 00.00 лв.     
   
 
 
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info    човека online

 
DHTML JavaScript Menu By Milonic