ENGLISH    
ВЕЛИКО 
© ИНФО   
0897976248
 
Последни оферти :
boss@veliko.info
 
  АРБАНАСИ
 
Хотелите в околността »
  
 
КЪЩА ЗА ГОСТИ "РУМЯНА" 40 лв.
Къщата за почивка на Румяна Стоянова се намира в близост до църквата "Рождество Христово". Гостоприемните домакини ви предлагат 4 двойни стаи - трите са с голямо легло-спалня и друга с две единични легла. Всяка стая ... »
 
 
  
 
комплекс "БОЛЯРСКО СЕЛО" 50 лв.
Комплекс "Болярско село" е разположен в горната част на парка на Резиденция "Абанаси палас" с великолепен изглед към гр. Велико Търново и Стара Планина. Изграден е в традиционен арбанашки стил и умело съчетава ... »
 
 
  
 
ХОТЕЛ "Арбанашки хан" 50 лв.
"Арбанашки хан " е паметник на архитектурата и е с над 300 годишна история. Къщата е претърпяла два основни реставрационни ремонта и в момента е с капацитет на хотелската част от 12 до 20 човека и на механата ... »
 Двама в двойна стая с голямо легло-спалня /без закуска/ • 50.00 лв.
 
 
  
 
ХОТЕЛ "ИЗВОРА" 140 лв.
Хотел Извора е разположен в централната част на село Арбанаси. Издържан изцяло в традиционния арбанашки стил, хотелският комплекс умело съчетава старинна сграда с 150 годишна история и два новопостроени ... »
 
 
  
 
Хотелски комплекс "Винпалас" 78 лв.
Разположен е на югоизточен склон, от който се открива неповторима панорамна гледка към селото и гр. В.Търново. Комплексът разполага с 40 стаи, от които: апартаменти - 3 бр., с три легла - 2 бр., със спалня - 20 бр. и  ... »
 
 
   
 
Хотел-механа "Чешмата" 70 лв.
Хотел-механа "Чешмата" се намира в центъра на с. Арбанаси. Хотелът разполага с пет двойни стаи, всичките със самостоятелни санитарни възли и кабелна телевизия.
Двама в двойна стая с голямо легло-спалня+закуска • 70 лв.
 
 
   
 
Вила "Ванини" 70 лв.
Вила “Ванини”  предлага на първия етаж хол с камина и кухненски бокс за общо ползване, а на втория - две спални, тераса, 2 WC. Предоставя се и допълнително разтегателно легло за двама.  Паркиране зад високия старинен дувар.
 Наем за вилата-делник-150.00 лв.  |  Наем за вилата-празник-170.00 лв.     
 
 
   
 
ХОТЕЛ "АРБАНАСИ ПАЛАС" 104 лв.
Луксозният хотел обещава неповторими преживявания в незабравима обстановка. Разполага с 5 апартамента и 14 двойни луксозни стаи притежаващи вана, телефон, климатик.
Двойна стая-лукс  • 144 лв. | Апартамент-лукс  • 185 лв.
 
 
  
 
Хотел  "ПАНОРАМА" 50 лв.
Оттук се открива неповторима и величествена гледка към старопрестолния Търновград, Стара планина и върховете Шипка и Бузлуджа. Хотелската част на комплекс “Панорама” разполага с 10 двойни стаи и един апартамент  ... »
 
 
  
 
ВИЛА  "АРБАНАШКА КЪЩА" 50 лв.
Реставрираната "Арбанашка къщ" е построена преди повече от 200 години. Къщата се състои от 6 двойни стаи, апартамент със спалня и хол с две единични легла, механа с камина, охраняем паркинг. Общ брой легла - 16 ... »
 
 
  
 
ВИЛА  "ГЕРАНИУМ." 50 лв.
Вила "Гераниум" представлява триетажна , стилно обзаведена къща, предлагаща максимални удобства за своите гости. Разполага с пет стаи за гости, всяка от които е обзаведена стилно и различно. Стаите са уютни   ... »
 
 
  
 
ВИЛА  "ТВОРЧЕСКА" 50 лв.
"Творческа" разполага със сауна, джакузи, център по природосъобразна профилактика и терапия, сувенирен магазин, интернет - 5 луксозни стаи, 5 студиа и един апартамент, обзаведени в различен стил ... »
 
 
  
 
Хотел  "ПРЕСТИЖ" 65 лв.
Представлява реставрирана 400-годишна  паметник на културата от национално значение. Разполага с: 6 двойни стаи; 1 единична стая; 1 студио с три легла; 1 апартамент с три легла /хол с камина, кухня и спалня/   ... »
 
 
  
 
Хотел  "АРБАНАСИ" 78 лв.
Представлява просторна къща на два ката с каменна основа, обширна тераса - чардак, външна механа, голям двор с овошки и зеленчукова градина. Хотелът разполага с 9 двойни стаи и 1 апартамент с камина. Всички стаи  ... »
 
 
  
 
Хотел  "БОХЕМИ" 60 лв.
Хотел "Бохеми" също е в типичен Арбанашки стил. Всички стаи и апартаменти са с кабелна телевизия, санитарен възел. Хотела разполага с парно отопление и охраняем паркинг. От чардаците се открива приказна панорама.  ... »
 
 
  
 
Хотел  "БОЛЯРСКА КЪЩА" 65 лв.
Сградата е построена от традиционни за местната архитектура естествени материали - дялан камък, масивна дървесина. Намира се в двора на една от най-старите Арбанашки църкви - "Св. Димитър". Мебелите са от  ... »
 
 
  
 
Хотел  "ФАКЛИТЕ" 36 лв.
Представлява типичните за селото къщи, които впечатляват със суровия си външен вид и високи каменни огради, но междувременно силно контрастират с китните дворове и неповторимия уют и удобство на интериора. Къщата  ... »
 
 
  
 
Хотел  "КЪЩАТА С РАЛОТО" 60 лв.
Къщата разполага с един прекрасен двор, в който се намира и обявената за исторически паметник “Папазова къща”; барбекю, уютно обзаведени с всички екстри стаи: баня, тоалетна, климатик, телевизор и хладилник  ... »
 
 
  
 
Хотел  "ТОНЧОВАТА КЪЩА" 78 лв.
Построена е в характерния за село Арбанаси възрожденски стил - оградена с каменни високи дувари с голема масивна дървена порта за вход, зад която ви очаква спокойствие и уютна атмосфера! Може да приеме четиринадесет гости ... »
 
 
  
 
Хотел  "ЗАГОРИЕ." 50 лв.
В архитектурно отношение това е една уникална сграда, построена в типичния Арбанашки стил, съчетана с модерен съвременен интериор и с редица авангардни дизайнерски решения на подпокривноро пространство. Всяка стая ... »
 
 
  
 
Хотел  "БЯЛАТА КЪЩА СТЕФАНОВИ" 40лв.
Къщата за почивка "Стефанови", е чудесно място за една спокойна и пълноценна почивка. Тя е разположена срещу църквата – музей “Рождество Христово" и само на 70 метра от Костанцалиевата къща. Разполага с 4 двойни стаи ... »
 
 
  
 
Хотел  "ГАЛЕРИЯ" 70 лв.
Комплекс "Галерия" е разположен в центъра на с. Арбанаси.
Хотелът разполага с осем луксозни стаи, всички със самостоятелен санитарен възел с вана и сешоар, минибар, телевизор с кабелна, климатик, рум-сервиз ... »
 
 
  
 
Хотел  "ПРИ ЧАКЪРА" 50 лв.
Къщата разполага с четири двойни стаи, една спалня, три апартамента. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия. Има голям двор, паркинг, басейн, барбекю и пещ. Има и механа за 40 човека ... »
 
 
  
 
Хотел  "АРБАНАШКА СРЕЩА" 70 лв.
Хотел "Арбанашка среща" се намира на най-високото място в с. Арбанаси - югозападния край близо до телевизионната кула. Хотелът разполага с шест двойни стаи и един апартамент всичките обзаведени в традиционния  ... »
 
 
  
 
КОМПЛЕКС  "ПАЛМИРА" 70 лв.
Комплекс "Палмира" е разположен в югоизточната част на село Арбанаси. Предлага възможности за краткотраен или дълготраен отдих, спортен туризъм, бизнес срещи и развлечения. Комплексът се състои от хотелска части ... »
 
 
  
 
Хотел  "ПОПСКАТА КЪЩА" 40 лв.
Разположен е на югоизточен склон, от който се открива неповторима панорамна гледка към селото и гр. В.Търново. Комплексът разполага с 40 стаи, от които: апартаменти - 3 бр., с три легла - 2 бр., със спалня - 20 бр. и  ... »
 
 
  
 
КЪЩА  "АРБАНАСИ" 230 лв.
Къща "Арбанаси" е разположена в източната част на архитектурния резерват Арбанаси - селище с уникален възрожденски дух и традиции. Къщата е отлично място за почивка. На първия етаж се намира обширна дневна  ... »
 
 
  
 
Хотел  "ВИА ТУР" 70 лв.
Комплексът предлага настаняване в автентична арбанашка къща /"Попянковата къща"/ и настняване в нова къща с типични съвременни хотелски стаи. "Попянковата къща" е построена през 1695г. и е една от най-големите  ... »
 
 
  
 
Хотел  "ЧАНОВЕТЕ" 50 лв.
Хотелът разполага с две стаи с единични легла, спалня и студио. Във всяка стая има телевизор с кабелна телевизия, мини-бар, климатик и самостоятелен санитарен възел. Сградата се отоплява с локално парно. Има напълно ... »
 
 
   
 
ХОТЕЛ "ИЗГРЕВ" 70 лв.
Хотел " Изгрев" разполага с 8 луксозно обзаведени стаи .Всички са със собствен санитарен възел, с вана или душ кабина, локално отопление и телевизор. Всяка стая е със собствен стил и колорит и се различават една от друга.
 Двойна стая BB - 70.00 лв.                   |  Апартамент за 2+2 - 120.00 лв.     
 
 
   
 
Комплекс "АРБАТ" 40 лв.
Точно в центъра на селото! Хотелската част има 3 двойни стаи. Битово заведение за хранене, подходящо за семейни тържества и посрещане на групи. Богата и разнообразна кухня, с традиционни ястия от региона.
 Двойна стая  - 40.00 лв.                   |  Студентски празник - 44 лв.      
 
 
  ОЩЕ ХОТЕЛИ, ВИЛИ, КЪЩИ, КВАРТИРИ   В АРБАНАСИ  
 
Име и Вид  Цени от Звезди Такса
за двама в лв.
Вила "Извора" - НЕ РАБОТИ 120.00 BB 00.00 лв.
Хотел "Даракчиеви" 40.00 -- 00.00 лв.
Къща "Георгиеви" 50.00 -- 10.00 лв.
"Докторската къща" 80.00 -- 10.00 лв.
Хотел "Ванда" 40.00 -- 10.00 лв.
 
 
    Направете резервацията  с помощта на "Велико Инфо":
 
                        /Всички полета са задължителни/
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Вид стая, цена:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
Дължима резервационна такса - 00.00 лв.     
     
 
 
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info  

For information on menu properties, please see https://milonic.com/menuproperties.php