Уеб камери в Елените

Елените
Елените
Елените 3 Комплекс "Апартамент комплекс Panorama Fort Beach" форт Нокс клуб
Елените 4 Сиа Форт Клъб
Елените - Зорница Сендс
Свети Влас  6

Ваканционното селище "Елените" се намира на 4 км североизточно от Свети Власи и на 40 км югозападно от Обзор. Разположено е в живописен залив. От там започва южното и свършва северното черноморие.
В проектираният като парк комплекс са изградени множество двуетажни и триетажни къщи, луксозни еднофамилни бунгала и вили, оградени от зеленина, както и хотели. Сред тях са няколко 4-звездни хотела - "Андалусия Бийч", "Атриум Бийч", "Ваканционно селище Елените", "Роял бей", "Парк хотел Роял". Топ-хотели са 5-звездните "Зорница Сендс" и най-новият и уникален по своята архитектура и дизайн хотел "Роял Касъл".
Курортът има собствен плаж, няколко луксозни ресторанта, спортни игрища, тенис кортове и база за водни спортове. В близост се намира къмпинг Свети Влас, където има възможност за настаняване в бунгала и на палатки.
Комплекс "Привилидж Форт Бийч" е разположен в близост до Елените, на брега на морето в живописен, южен залив на плажа Робинзон. Заобиколен от морето и борова гора, комплекса предлага една изключително рядка и здравословна комбинация от морски и планински климат. В комплекс „Привилидж Форт Бийч” ще намерите всичко необходимо за комфортна и пълноценна почивка със семейството Ви!
Апартхотел "Месамбриа Форт Нокс Бийч" се намират на брега на морето, в подножието на Стара планина, до Елените в красивия тих залив Робинзон. Апартаментите са напълно обзаведени и климатизирани и са с гледка към боровата гора или морето.
Камерите са собственост на Привилидж Форт Бийч

Резервация в Елените чрез Booking.com

В Елените чрез
BOOKING.com

45 самостоятелни климатизирани триетажни вили от 80 до 100 кв.м, с напълно обзаведени кухненски, спални и дневни=
Вижте още инфо за КАЛИПСО »
€ 85
Апарт. КЕРАМОТИ Гърция
Ако имате намерение да почивате в апартемент на гръцкото море и искате домакините да са българи - вижте предложенията ми:
Апартаменти в КЕРАМОТИ »
 Резервирай с Booking.com » 


Ганчо Петров 2016 © All rights reserved.