Хотелите в България. Резервация и настаняване в ски и морски курорти, хотели, апартаменти, квартири, вили, къщи за гости
ВЕЛИКО 
© ИНФО   
0897976248
 
 Последни оферти :
On-line плащане    
ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В САЙТА: 0897976248; icq 104129314; 0878676973
 
 Най-често задаваните въпроси  - къде, как и колко е представен обекта »

Д
ори, и ако вашия хотел, квартира, къща за гости, ресторант вече да има собствен уеб сайт, шансът да бъдете открити в интернет се повишава с всяко появяване под някаква форма в мрежата.  Колкото по-вече ваши уеб страници имате, толкова вероятността за on-line контакт с Вас или резервация се увеличава! А ако нямате сайт, то представянето Ви при нас може да бъде вашия уеб сайт - напълно функционален, със всички стандартни и необходими секции и собствен уеб адрес.
Повишете си рейтинга като ни позволите да направим презентация и във Велико.Инфо сега при изключително благоприятни и коректни за вас условия!

План 1 
Срещу
120 лв. годишно ще направим и актуализираме собствена уеб страница на обекта състояща се от следните секции: текстова информация; контактна информация; галерия от снимки; периоди и цени; местоположение на обекта /ако ни е предоставена подходяща карта/. Получавате  и представяне Стандарт в страницата на населеното място /въртене на случаен принцип в група Стандарт непосредствено след VIP групата/

План 2
 
Срещу 12
0 лв. и една нощувка годишно  ще направим и актуализираме собствена уеб страница на обекта състояща се от следните секции: текстова информация; контактна информация; галерия от снимки; периоди и цени; местоположение на обекта.
Получавате  и представяне в страница на населеното място
на VIP позиция - винаги ще сте в началото, най-горе /въртене в група VIP/
Т.е. за да преминете от план 1 на план 2
/за да сте във VIP позиция/ ще трябва да "доплатите" една нощувка за двама.


План 3
 
Срещу
120 лв. и две нощувки годишно ще направим и актуализираме собствена уеб страница на обекта състояща се от следните секции: текстова информация; контактна информация; галерия от снимки; периоди и цени; местоположение на обекта.
Получавате представяне в страница на населеното място
на VIP позиция /въртене в група VIP/ и включване в секцията "Препоръчваме". 
Т.е. за да преминете от план 2 на план 3
/ще имате VIP позиция и ще сте представени в "Препоръчваме"/ ще трябва да "доплатите" една нощувка.


План 4 
Срещу 42
0 лв.  и две нощувки годишно ще направим и актуализираме собствена уеб страница на обекта състояща се от следните секции: текстова информация; контактна информация; галерия от снимки; периоди и цени; местоположение на обекта. Получавате представяне в страница на населеното място на VIP позиция /въртене в група VIP/, включване в секцията Препоръчваме и включване в секция Топ оферти в началната страница на сайта veliko.info.  Т.е. за да преминете от план 3 на план 4/освен присъствието Ви във VIP позиция и представянето в "Препоръчваме" ще бъдете включени и в рубриката "ТОП оферти" в началната страница!/ ще трябва да доплатите 360 лв.

План 5 - БАРТЕР-РЕКЛАМА в TravelBg.info
Срещу ДВЕ ИЛИ ТРИ нощувКИ годишно ще направим представяне в страницата на населеното място /въртене на случаен принцип/ + включване в секцията Препоръчваме с пълна контактна информация за директен достъп до хотела: web сайт, имейл, пощенски адрес. 

ПРИ ВСЕКИ ОТ ПЛАНОВЕТЕ ПОЛУЧАВАТЕ ОЩЕ:
*Линк от вида veliko.info/обекта_ви/,  с който можете да рекламирате хотела си във всички търсачки, както и да го включвате във визитките си.
**Директен линк към сайта на обекта имащ добър ефект върху класирането му в търсещите машини.
***Безплатно публикуване на празнични оферти в praznik.veliko.info.
****Безплатно публикуване на оферти за бизнес мероприятия в seminar.veliko.info.

Необходими са ни:

*Цените на рецепция; текстова информация и 7÷16 снимки; карта на населеното място, контактна информация/ icq №, skype , email, телефонен и факс №/.  
**Обратен линк към сайта ни. Това може да стане като добавите във Вашия сайт HTML код: <a href="https://veliko.info" target="_blank" title="Резервация на море и планина в хотели, вили, селски къщи или квартири чрез оферти на агенции или на самите хотели">Велико Инфо</a>
***Цени с включен  10% бакшиш. При всеки от петте плана и в под сайтовете Семинар и Празник, ако клиентите пожелаят ние да им помогнем да направят резервация в обекта Ви, ще ни дължите 10% бакшиш.
****Предварителна резервация за да могат да се ползват нощувките  от служители на Велико.инфо или от корпоративните ни клиенти.

Предимства при работата с нас:
- При търсене в
Google.bg с "резервация курорт/съответния/" veliko.info е на едно от първоите места!
- извличане на максимална полза от присъствието на Вашия обект в интернет
- повишен интерес към вашия обект през всички сезони
- постигане на максимална и гарантирана ефективност с минимални
средства на рекламния бюджет на всеки един от клиентите.
Последвайте примера на вашите конкуренти и се включете в информационната база за хотелско настаняване и онлайн резервации на Велико.Инфо.

       ---------------------------------------------------------------------------------
Във
  ВЕЛИКО.ИНФО може да бъде включено всяко място за настаняване, заведение за хранене или забавление, турагент /ТА/ или туроператор /ТО/ със свои обекти, фирми предлагащи автомобили под наем и др.
Материалите се предоставят от обекта, негов представител или обслужваща туристическа фирма - Турагент  или Туроператор след попълване на формуляра. Заплащането се извършва по банков път или on-line.

/ ЕТ "Фурор" не е ТурАгент и не извършва настаняване, а само рекламира успуги на хотелите и туристическите агенции! /

 
 
ФОРМУЛЯР ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В САЙТА:
 
Информация за обекта /хотела/:  
Избран план за включване:
Текстова информация  - не по-вече от  300 думи - брой стаи и легла ... / вижте някой от другите хотели представени в сайта /.
Визуална информация  -
3, 6, 9, 12 или 15 външни снимки, снимки от стаите, изглед от стаите - не по
-вече от 21 снимки с размер 400/300 px - jpg  формат
Цени за настаняване - еднакви или по-ниски от цените на рецепция, подробно описани за различните периоди, типа на стаите, продължителността и т.н.
Информация за връзка с Вас             
Имената Ви:
Данни за фирмата собственик:
Наименование на обекта:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
SKYPE номер:
ICQ номер:
Имейл:
 
On-line изпращане  на снимки С прикачен файл на email boss@veliko.info

 
 
НАЧАЛО   ВКЛЮЧВАНЕ   ВСИЧКИ ОФЕРТИ   ЗА КОНТАКТ   РЕКЛАМА   ПРАВИЛА
Почивка на море и на ... суша!  Организиране на семинари Уебкамери SEO Оптимизация Българските хотели На ски ВеликоИнфо
 Уеб дизайн FurorDesign
office@veliko.info  
ski
sea
spa
susha
golf
For information on menu properties, please see https://www.milonic.com/menuproperties.php