ENGLISH    
ВЕЛИКО 
© ИНФО   
0897976248
 
Горещи оферти:
boss@veliko.info
ЗА ВРЪЗКА С НАС: 088 999 2436; icq 104129314; 089 797 6248
 
Най-често задаваните въпроси »
Велико.Инфо е он-лайн пътеводител, предоставящ актуална информация за настаняване и за продажба на недвижими имоти на територията на България. Системата представя цените на рецепция, оферти за продажба на хотели, мотели, хотелски комплекси, апартаменти, къщи за гости, хостели, къмпинги и вили намиращи се в различни населени места и райони на страната, предлагащи балнеоложки, планински, морски, спа, ски, селски, еко, бизнес, религиозен, културен, риболовен и ловен туризъм.
Голямото разнообразие от обекти за настаняване и продажба, съчетани с лесния и интуитивен начин за работа със системата са едни от основните черти на Veliko.info. Стремим се максимално да улесним избора на хотел за предстоящите Ви бизнес-пътуване или почивка в страната.


Рекламирайки и участвайки в множество туристически справочници и директории по целия свят, Велико.Инфо се стреми да увеличи клиентите на хотелите регистрирани в системата и тяхната популярност както сред българските, така и сред чуждестранните туристи решили да посетят страната. Публикувайки информация за Вашия хотел, ние се стремим да увеличим Вашите клиенти сред потребителите, търсещи хотели чрез интернет. С други думи, зад всяко посещение на Вашата интернет страница или обаждане по телефона, генерирано от Veliko.Info, стои интернет потребител, търсещ обект за настаняване във Вашето населено място, интересувайки се конкретно от категорията, към която принадлежи Вашия обект.

 
 
    За Връзка с екипа ни:
 
                           0897976248 - Ганчо Петров
                            0885532065 - Женя Петрова
                               icq-104129314  - Ганчо Петров
                                 boss@veliko.info - Ганчо Петров
                           
     genia_p@abv.bg - Женя Петрова
Вашето име:
Вашият имейл:
Вашият телефон:
Вашият мобилен телефон:
Град и адрес:
Писмото Ви:
   
 
 
Почивка на море и на ... суша!  Организиране на семинари Уебкамери SEO Оптимизация Българските хотели На ски ВеликоИнфо
 Уеб дизайн FurorDesign
office@veliko.info  

For information on menu properties, please see http://www.milonic.com/menuproperties.php