ENGLISH    
ВЕЛИКО 
© ИНФО   
0897976248
 
 Последни оферти :
      boss@veliko.info

 

 

 

 

 

 


 

Резервация и настаняване в КЪЩИ ЗА ГОСТИ ОКОЛО ЕЛЕНА!   
 
Китният старопланински град Елена се намира в полите на гористия Еленски балкан. Той е разположен в красивата долина на Еленската река. На север се простират Еленските височини, на юг- Балканът. Северно от града е Чуканското бърдо, където нависоко сред борови насаждения се белее сградата на бившето климатично училище. Зад бърдото се издигат редица височини, изградени от варовици, мергели и пясъчници.Климатът в община Елена е
умерено-континентален с характерни за планинските райони климатични явления. В котловината В котловината преобладават летните валежи, които помагат да се запази свежестта и зеленината на растителността в околностите на града до късна есен. Снежната покривка се появява обикновено в началото на декември и се губи около средата на март. Въздухът е чист и благоприятства лечението на астма и белодробни болести.
 
 
  КЪЩА "РУВЕНА" гр.Елена ^
 
Къща Рувена Къщата за гости "Рувена" се намира в гр. Елена, в местността Чучура. На първия етаж има дневна с обособен кухненски бокс, диван и камина. На гостите се предоставя възможност да ползват напълно оборудваната кухня. На втория етаж има три стаи - едната е с две единични легла, другата е с голямо легло-спалня, а третата  - легло-спалня и едно единично легло. Отопляват се с климатици. На втория етаж има два санитарни възела и един на първия етаж. На двора гостите могат да ползват и барбекю.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
  БАЛАНОВАТА КЪЩА - с.Руховци - на 6 км. от Елена ^
 
Снимката в по-голям размер „Балановата къща” се намира в село Руховци, на около шест километра от град Елена. Там можете да прекарате незабравима почивка в Еленския балкан сред тишина, спокойствие и уютна атмосфера.
Къщата разполага с 12 места: една спалня с двойно легло; две спални с по едно двойно и едно единично легло; една стая с четири единични легла. Общ санитарен възел и трапезария със сателитна цифрова телевизия. Кухнята е оборудвана с всичко необходимо, както и с подвижно барбекю.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
  Донковски Хан -  на 6 км. от Елена, в устието на язовир "Йовковци" ^
 
Снимката в по-голям размер "Донковски Хан" е семеен хотел, представлява комплекс от стари реставрирани къщи, в които има общо 16 стаи с 32 легла, които се отопляват с джамали (зидани печки) и печки на твърдо гориво. В комплекса има просторна механа с чердак, която разполага с общо 50 места. По желание на гостите свири оркестър от духова музика. При честване на празници се организират различни мероприятия и кулинарни изненади включващи: разходка с каруца и шейна; яздене на кон; колене на прасе; пълнене на кървавица.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  ДЯДО ПЕТКОВАТА КЪЩА - с.Буйновци, ул. "Васил Друмев" 20 ^
 
Снимката в по-голям размер “Дядо Петковата къща” се намира в китното планинско селце Буйновци на 10 км южно от град Елена и недалеч от шосето Елена-Твърдица. Къщата има хубаво южно изложение. От нея се открива прекрасна гледка на юг към билото на Стара планина. На разположение на гостите в къщата саа общо 5 стаи, в това число – 2 двойни и 2 тройни стаи, включващи спалня и единично легло, и стая за четирима с две двойни легла. На всеки от етажите на къщата има самостоятелни санитарни възли и бани.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  Килъжката къща - на 3 км. от гр. Елена ^
 
Снимката в по-голям размер Килъжката къща се намира на 3 км. от гр. Елена. Построена е преди повече от 200 години. Сега е реставрирана като са запазени характерните черти на българската възрожденска къща. Къщата разполага с автентично огнище - камина, джамал (зидана печка върху две стаи). Уютната къща е подходяща за целогодишен отдих. Къщата се състои от 4 стаи, механа, вътрешен санитарен възел. Оборудваната кухня дава възможност на гостите сами да приготвят храната си. Навън има барбекю и кътче за хранене.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  БЯЛА МАГИЯ -  с.Багалевци,  - на 15 км. северозападно от гр. Елена ^
 
Снимката в по-голям размер През селото лъкатуши река Веселина. Комплексът е разположен на 50 м. от реката в която се срещат черна мряна, речен кефал и пъстърва. Хълмовете около селото са обрасли в дъбови гори, примесени с габър, липа, ясен и други широколистни дървета. В тях живеят дива свиня, вълк, лисица, широко разпространени са заека и сърната. Всички тия природни дадености създават добри предпоставки за лов, риболов и туризъм. Комплексът разполага с 6 стаи с общо 17 легла и санитарни възли към тях, механа с камина и барбекю.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  ВАЛЕТО -  местност “Валето” в подножието на връх Голяма Турла ^
 
Снимката в по-голям размер Къщата е разположена на брега на река Костелска, в близост до резервата Бяла Крава. Кристално чистата вода на реката и дълбоките й вирове, в които живее високопланинска пъстърва, предоставят възможност за планински риболов.
Къща за почивка “Валето” е на два етажа и разполага с 1 единична и 1 двойна стая. Стаите са приятни и удобни с чудесен изглед към чудната и дива природа на Еленския балкан. Има общ санитарен възел извън стаите.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  ГАЛБА - с.Бръчковци - на 5 км. от гр. Елена ^
 
Снимката в по-голям размер Къща "Галба" се намира в подножието на Еленския балкан на 5 километра от град Елена на брега на язовир "Йовковци". Разполага с един апартамент с джакузи, пет стаи със собствен санитарен възел и три стаи с общ санитарен възел. Прекрасно и уютно място за почивка с вкусна и домашно приготвена храна. Заповядайте и ще прекарате приятно.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  ДАНЕВИ -  с.Яковци ^
 
Снимката в по-голям размер Къща "Даневи" ви очаква в китното село Яковци, разположено сред красивата природа на Еленския Балкан. Още с пристигането си тук ще усетите запазената автентичност и спокойствие. Впечатление ще ви направят типичните за района къщи с традиционна възрожденска архитектура. Къща за селски туризъм "Даневи" е изцяло реновирана и предлага перфектни условия за вашата приятна почивка тук. Капацитет: 5 двойни спални, 1 единична стая и напълно оборудвана с модерни уреди кухня.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  ДИВНА -  с.Бадевци  ^
 
Снимката в по-голям размер Семейството ни откри прелестта и романтиката, която крие в себе си село Бадевци и то се превърна в нашия втори дом. Старата къща заживя своя нов живот благодарение на нашата огромна любов и усърдие. Къщата се намира в близост до язовир „Йовковци”. Разполага с 5 стаи, два санитарни възела, трапезария, кухня, голям двор с басейн и барбекю. Капацитетът на "Дивна"1 е 10 гости, а на "Дивна"2 за 4 възрастни и 3 деца. Гостите си приготвят сами храната с продукти доставени по предварителна заявка.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  ДОЙКИНИ -  с.Хъневци - на 8 км. от гр. Елена ^
 
Снимката в по-голям размер Къща за гости “Дойкини” се намира в село Хъневци, на 8 км от град Елена. Разположена е на просторен хълм над самото село, където цари тишина и спокойствие. Мястото е много панорамно, с изглед към връх Острец.
Къща за гости “Дойкини” се отдава за самостоятелно ползване. Предлага настаняване в уютно обзаведени 4 стаи с общ капацитет 10 души. Стаите ползват общ санитарен възел. Къщата за гости разполага също така с оборудвана кухня и голям чардак.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  ЗДРАВЕЦ - на 2 км. от гр. Елена, ул „Разпоповци” ^
 
Снимката в по-голям размер На два километра от град Елена, закътана на тиха уличка, се намира вила "Здравец" - място, където човек може да избяга от напрежението и шума на големия град. Приседнали под сянката на близката гора, ще се се отпуснете в прегръдките на вечния и горд Балкан. Вилата разполага с три стаи, помещение с камина, кухня и санитарен възел. В двора има лятна баня, огнище и градинска шатра. Уютна и гостоприемна, обзаведена в битов стил, тя очаква своите гости.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  КАЛЯЦИТЕ - махала Добревци - на 15 км. западно от гр. Елена ^
 
Снимката в по-голям размер Насладете се на чара и непреходността на местните обичай, на топлото посрещане, любезното отношение и незабравимата атмосфера на Стара планина. Тук ще откриете тишина, спокойствие, уют, доверие, дискретност, далеч от ежедневието и напрежението в големия град. Вилата предлага с 4 уютни - две спални, една стая с две легла и една стая с двойно легло. Дворът е във възрожденски стил, разполага с външна камина с пещ и барбекю, шадраван, музика и светлинни ефекти допълващи приятната атмосфера.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  КъНЧЕВИ -  гр.Елена ^
 
Снимката в по-голям размер Къщата за гости е за 12 човека, с възможност за настаняване в тройна стая, студио, къща.
Предлага DVD, Wi-Fi, интернет, кабелна телевизия, климатик, телевизор. Можете да ползвате и кухня оборудвана с микровълнова, пералня, фризер, ютия, печка, фурна. Външната част на Къща Кънчеви разполага с басейн, тераса, балкон, барбекю, градина, като в околността има плаж, тенис, риболов.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  ЛЮБИМА -  с.Яковци - на 5 км. от гр. Елена ^
 
Снимката в по-голям размер Къща за почивка “Любима” се намира в село Яковци, на 5 км от град Елена, на главния път Велико Търново – Елена, в непосредствена близост до язовир Йовковци. Къщата е изградена в традиционен Възрожденски стил.
Къщата предлага настаняване в общо 4 уютно обзаведени спални – 1 двойна стая, 2 тройни стаи и 1 стая 2+1+1. На всеки от двата етажа има камина. През зимата се ползва локално парно отопление. Гостите ползват 2 общи санитарни възела с баня.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  МИРЯНОВИ -  с.Балуци ^
 
Снимката в по-голям размер Къща “Мирянови” се намира в малкото село Балуци, сгушено в полите на Стара планина, в близост до град Елена. Къщата е на 2 етажа с просторен чардак и с архитектура и интериор типични за Възраждането. Тук ще се докоснете до традиционния български бит. Разположението в непосредствена близост до вековна гора и язовир “Йовковци” създава отлични възможности за лов, риболов и гъбарство. 
Къщата разполага с 3 уютно обзаведени двойни стаи.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  Митрето -  с.Тодювци - на 12 км. от гр. Елена ^
 
Снимката в по-голям размер Къща „Митрето” се намира в село Тодювци, на 12 километра от град Елена. Настаняването се извършва в спалня и тройна стая със самостоятелни санитарни възли и сателитна телевизия. Можете да използвате хол с телефон, хладилник, камина, сайвант, барбекю в градината, паркинг, възможност за водене на домашен любимец. За свободното време се организират екскурзии в планината с фотозаснемане, речен риболов, бране на диворастящи плодове и билки, игра на шах и бадмингтон.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  при кмета -  с.Мийковци,  - на 13 км. от гр. Елена ^
 
Снимката в по-голям размер Къща за почивка “При кмета” се намира в центъра на селото и е идеално място за пълноценен планински, екологичен туризъм и отдих близо до природата. Любителите на планинските походи могат да поемат по многобройните туристически маршрути в околността. За своите гости къщата предлага 5 двойни легла и 8 единични, разположени в два апартамента и три стаи, всички със самостоятелни санитарни възли и тераси. На разположение на гостите е хол, механа с камина и напълно оборудвана кухня
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  РОЗМАРИ - на 7 км. от гр. Елена ^
 
Снимката в по-голям размер Вила “Розмари” се намира на 7 км от Възрожденския град Елена и на 5 км от ски-пистата в село Мийковци. Разположена е в подножието на Старопланинския връх Чуката. Тук ще имате възможност да опитате домашно приготвена сливова ракия. В непосредствена близост до вилата протича река. Във вила “Розмари” ще се насладите на спокойствие и уют. Вилата е чудесно място за отмора през всички сезони. Домакините предлагат 4 тройни стаи с общ санитарен възел извън тях.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  Свети Павлос -  гр.Елена  - улица „Оборище” №28 ^
 
Снимката в по-голям размер Къща за гости “Свети Павлос”, категория 3 звезди, се намира в град Елена, в близост до язовир Йовковци. Къща за гости “Свети Павлос” е уникално място за почивка сред спокойна атмосфера, свеж планински въздух и изключително красива природа. Къща за гости “Свети Павлос” разполага с двойни, тройни и четворни стаи. Стаите са луксозно обзаведени и предлагат отлични условия за отмора сред уют и комфорт. На връх Чумерна (14 км от Елена) има ски писти и влекове, които са удобни за зимни спортове.
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
  Симитя -  с.Донковци - на 7 км. от гр. Елена ^
 
Снимката в по-голям размер Село Донковци се намира на 7 километра западно от град Елена в непосредствена близост до река Веселина и язовир Йовковци. Къщата разполага с четири двойни стаи с телевизор и кабелна телевизия, оборудвана кухня, барбекю и парно отопление
  Запитване за цени и възможност за резервация и настаняване on-line »
 
 
    Ако вече сте решили:    ^   
 
                        /Всички полета са задължителни/
Хотел:
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
Дължима резервационна такса - 00.00 лв.     
   
 
 
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info    човека online
DHTML JavaScript Menu By Milonic