Хотелите в България. Резервация и настаняване в ски и морски курорти, хотели, апартаменти, квартири, вили, къщи за гости
ВЕЛИКО 
© ИНФО   
0897976248
 
 Последни оферти :
On-line плащане    
А ВРЪЗКА С ВЕЛИКО.ИНФО(ГАНЧО ПЕТРОВ): 0878676973; 0897976248
 
Правила за резервация » За велико инфо » Най-често задаваните въпроси »
ПРАВИЛА ЗА ВКЛЮЧВАНЕ НА ХОТЕЛ ВЪВ ВЕЛИКО ИНФО

Д
ори, и ако вашия хотел, квартира, къща за гости, ресторант вече да има собствен уеб сайт, шансът да бъдете открити в интернет се повишава с всяко появяване под някаква форма в мрежата.  Колкото по-вече ваши уеб страници имате, толкова вероятността за on-line контакт с Вас или on-line резервация се увеличава! А ако нямате сайт, то представянето Ви при нас може да бъде вашия уеб сайт - напълно функционален, със всички стандартни и необходими секции и собствен уеб адрес.
Повишете си рейтинга като ни позволите да направим презентация и във Велико.Инфо сега при изключително благоприятни и коректни за вас условия!

План 1 
Промоция по време на изложението “Културен туризъм 2011” във Велико Търново от 13 до 18 април - 60.00 лв. годишно!
Срещу
120 лв. годишно ще направя и актуализирам собствена уеб страница на обекта състояща се от следните секции: текстова информация; контактна информация; галерия от снимки; периоди и цени; местоположение на обекта /ако ни е предоставена подходяща карта/. Получавате  и представяне Стандарт в страницата на населеното място /въртене на случаен принцип в група Стандарт непосредствено след VIP групата/

План
1.6 /сезонен/ново
Срещу
60 лв. и една нощувка годишно  ще направя и актуализирам 6 месеца в годината собствена уеб страница на обекта състояща се от следните секции: текстова информация; контактна информация; галерия от снимки; периоди и цени; местоположение на обекта.

План 2
 
Срещу 12
0 лв. и една нощувка годишно  ще направя и актуализирам собствена уеб страница на обекта състояща се от следните секции: текстова информация; контактна информация; галерия от снимки; периоди и цени; местоположение на обекта.
Получавате  и представяне в страница на населеното място
на VIP позиция - винаги ще сте в началото, най-горе /въртене в група VIP/
Т.е. за да преминете от план 1 на план 2
/за да сте във VIP позиция/ ще трябва да "доплатите" една нощувка за двама.


План 3
 
Срещу
120 лв. и две нощувки годишно ще направя и актуализирам собствена уеб страница на обекта състояща се от следните секции: текстова информация; контактна информация; галерия от снимки; периоди и цени; местоположение на обекта.
Получавате представяне в страница на населеното място
на VIP позиция /въртене в група VIP/ и включване в секцията "Препоръчваме". 
Т.е. за да преминете от план 2 на план 3
/ще имате VIP позиция и ще сте представени в "Препоръчваме"/ ще трябва да "доплатите" една нощувка.


План 4 
Срещу 42
0 лв.  и две нощувки годишно ще направя и актуализирам собствена уеб страница на обекта състояща се от следните секции: текстова информация; контактна информация; галерия от снимки; периоди и цени; местоположение на обекта. Получавате представяне в страница на населеното място на VIP позиция /въртене в група VIP/, включване в секцията Препоръчваме и включване в секция Топ хотели в началната страница на сайта veliko.info.  Т.е. за да преминете от план 3 на план 4/освен присъствието Ви във VIP позиция и представянето в "Препоръчваме" ще бъдете включени и в рубриката "ТОП оферти" в началната страница!/ ще трябва да доплатите 360 лв.

План 5 ново 
Срещу
200 лв. за 6 месеца  можете да имате снимка на обекта Ви в началната страница на Велико.инфо с линк към презентацията на хотела в сайта! Срещу 300 лв.  за 6 месеца  можете да имате снимка на обекта Ви в началната страница на Велико.инфо с линк към сайта на хотела! Снимките се въртят на случаен принцип по редове при всяко зареждане на страницата.

План 6 ново 
Срещу
300 лв. за 6 месеца  можете да имате снимка на обекта Ви в ТОП позиция в началната страница на Велико.инфо с линк към презентацията на хотела в сайта! Срещу 400 лв.  за 6 месеца  можете да имате снимка на обекта Ви в ТОП позиция в началната страница на Велико.инфо с линк към сайта на хотела!

План
7 ново 
Срещу
100 лв. за 1 месец  можете да имате снимка на хотела в главното меню на сайта, непосредствено по връзката за съответното населено място с линк към страницата на сайта на обекта. Позицията за всяко населено място е една!

План 8 - БАРТЕР-РЕКЛАМА в TravelBg.info
Срещу ТРИ нощувКИ годишно ще направя представяне в страницата на населеното място /въртене на случаен принцип/ + включване в секцията Препоръчваме с пълна контактна информация за директен достъп до хотела: web сайт, имейл, пощенски адрес. 
 


ПРИ ВСЕКИ ОТ ПЛАНОВЕТЕ ПОЛУЧАВАТЕ ОЩЕ:
*Линк от вида veliko.info/обекта_ви/,  с който можете да рекламирате хотела си във всички търсачки, както и да го включвате във визитките си.
**Директен линк към сайта на обекта имащ добър ефект върху класирането му в търсещите машини.
***Безплатно публикуване на празнични оферти в praznik.veliko.info.
****Безплатно публикуване на оферти за бизнес мероприятия в seminar.veliko.info.


Необходими са Ми:

*Цените на рецепция; текстова информация и 7÷16 снимки; карта на населеното място, контактна информация/ icq №, skype , email, телефонен и факс №/.  
**Обратен линк към сайта ми. Това може да стане като добавите във Вашия сайт HTML код: <a href="https://veliko.info" target="_blank" title="Резервация на море и планина в хотели, вили, селски къщи или квартири чрез оферти на агенции или на самите хотели">Велико Инфо</a>
***Предварителна резервация за да могат да се ползват нощувките  от служители на Велико.инфо или от корпоративните ни клиенти.

Предимства при работата с Велико.Инфо:
- При търсене в
Google.bg с "резервация курорт/съответния/" veliko.info е на едно от първите места!
- извличане на максимална полза от присъствието на Вашия обект в интернет
- повишен интерес към вашия обект през всички сезони
- постигане на максимална и гарантирана ефективност с минимални
средства на рекламния бюджет на всеки един от клиентите.
Последвайте примера на вашите конкуренти и се включете в информационната база за хотелско настаняване и онлайн резервации на Велико.Инфо.

       ---------------------------------------------------------------------------------
Последователността е следната:
1. Аз рекламирам офертите на хотела в моя сайт
2. Клиентите попълват резервационна форма и тя идва при мен
3. Аз питам Вас, възможна ли е резервацията, вие ми казвате, че е възможна и на каква обща цена.
4. Давам ви всички данни на клиента, вие си отбелязвате, че резервацията е направена чрез мен.
5. Потвърждавам на клиентите и им казвам как да ви изпратят капаро и как да доплатят до 100% на вас, сметка на хотела предоставена ми
от вас.
6. Клиентите пристигат и плащат или доплащат до 100%, ползват резервацията.
7. После ви изпращам фактура за реклама в интернет за размера на предварително договорената с вас комисионна и ми я превеждате по банков
път.
По този начин е възможно и без договор да се работи, но ако държите ще сключим договор за реклама. С две думи логиката е следната:
Вие рекламирате в сайта ми/аз слагам офертите в моя сайт, вие нямате ангажимент/, плащате само при резултат от рекламата.
В моя сайт ще има правилата, които прилагате вие, т.е те ще важат м/у Вас и крайния клиент.
      ---------------------------------------------------------------------------------

Във
  ВЕЛИКО.ИНФО може да бъде включено всяко място за настаняване, заведение за хранене или забавление, турагент /ТА/ или туроператор /ТО/ със свои обекти, фирми предлагащи автомобили под наем и др.
Материалите се предоставят от обекта, негов представител или обслужваща туристическа фирма - Турагент  или Туроператор след попълване на формуляра. Заплащането се извършва по банков път или on-line.

/ ЕТ "Фурор" не е ТурАгент и не извършва настаняване, а само рекламира успуги на хотелите и туристическите агенции! /
Данни за фирмата: "ЕТ ФУРОР - ГАНЧО ПЕТРОВ" ИК: Е104037755
Приемам плащане само чрез  банков превод по следната сметка:
ОББ BG77UBBS80021075921417 UBBSBGSF

 
 
ФОРМУЛЯР ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В САЙТА:
 
Информация за обекта /хотела/:  
Избран план за включване:
Текстова информация  - не по-вече от  300 думи - брой стаи и легла ... / вижте някой от другите хотели представени в сайта /.
Визуална информация  -
3, 6, 9, 12 или 15 външни снимки, снимки от стаите, изглед от стаите - не по
-вече от 21 снимки с размер 400/300 px - jpg  формат
Цени за настаняване - еднакви или по-ниски от цените на рецепция, подробно описани за различните периоди, типа на стаите, продължителността и т.н.
Информация за връзка с Вас             
Имената Ви:
Данни за фирмата собственик:
Наименование на обекта:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
SKYPE номер:
ICQ номер:
Имейл:
Избрах план и ще спазвам правилата за включване в сайта     
 
On-line изпращане  на снимки С прикачен файл на email boss@veliko.info

 
 
НАЧАЛО   ВКЛЮЧВАНЕ   ВСИЧКИ ОФЕРТИ   ЗА КОНТАКТ   РЕКЛАМА   ПРАВИЛА
Почивка на море и на ... суша!  Организиране на семинари Уебкамери SEO Оптимизация Българските хотели На ски ВеликоИнфо
 Уеб дизайн FurorDesign
office@veliko.info  
ski
sea
spa
susha
golf
For information on menu properties, please see https://www.milonic.com/menuproperties.php