full screen background image
 

Вижте и резервирайте

Уеб камерите и времето в България

BulgarianEnglishFrenchGermanGreekMacedonianRomanianRussianSerbianSpanishTurkish

Велико Търново - главната улица

От къде излъчва и какво се вижда:
Панорамната камера е монтирана върху сградата популярна като "Славяни". Виждат се сградата на Община Велико Търново, сградата на Централна поща, трафикът от хора и коли пред Общината и Факултета по изобразителни изкуства на ВТУ.
Още уеб камери във Велико Търново:
От сградата на Художествената галерия "Борис Денев" в посока паметника "Асеневци" /Конниците/, река Янтра и къщите надвиснали над нея, Панорама към ул."Магистрална" в кв. Триъгълника, вижда се трафикът от автомобили в посока Велико Търново - София
User Name: demo   Password: demo
   Източник:   
Хотели и апартамeнти в Бургас, където да направите Booking.com резервация, без кредитна карта:
Хотел "Търнава" Хотелът е в Стария град на 2 мин. пеш до Царевец. Климатик в няколко стаи, кабелна телевизия, безплатен WiFi, стаи с уникален интериор. Закуска в бара или на терасата.
Апартаменти "Велико Търново" Апарт. комплекс на 200 м от центъра, безплатен обществен паркинг. Климатик, кухня, кът с мека мебел, плоскоекранен телевизор, тераса с изглед, баня с душ, WiFi.
Къща за гости "Петра" Къщата е точно зад Пощата на тиха улица с безплатен обществен паркинг. Климатик, минибар, кабелна телевизия, бани с душ или вана, безплатен WiFi. Закуска. Царевец е на 1,5 км.
Къща за гости "Тренди ин" Къщата е в Стария град до Самоводската чаршия и Царевец, безплатен паркинг. Климатик, кабелна телевизия, безплатен WiFi, стаи с уникален изглед. Закуска в стаите. Масажи. Велосипеди под наем.
Уеб камерите на картата:  
Вижте на по-голяма карта    

 Коментари и новото тук:
^ 
  Начало | На картата | Privacy policy | За контакт |