КайсериУлудаг-ОлимпПаландокен
Booking.com reservation
Благодарение на Ферател Девелопмент
 

Курортният град Кайсери е с наморска височина от 1,054 метра в Централен Анадол. Ски зоната Кайзери Ерджиас е е на 20 минути път от центъра на града с кола, в подножието в подножието на угасналия вулкан Ерджиес /3917 мн.в./. Разполага с почти 60 км писти и 18 лифта.
Улудаг или Олимп е планина в Мала Азия, Турция, вилает Бурса. Планината се намира на територията на историческа Мизия, поради което е известна като Мизийския Олимп. Височината и достига 2 543 м над морето. Улудаг е национален парк. Планината предлага добри условия за ски и излети. В исторически план малоазийският Олимп се свързва с манастира "Полихрон", където свети Константин-Кирил Философ създава глаголицата.
Един от най-новите ски курорти в Турция, Паландокен е разположен на 5 км от град Ерзурум в Източна Турция. Ски зоната Паландокен се намира между 2200-3176 м над морското равнище и е подхотяща както за начинаещи така и за напреднали любители на зимните спортове. Повечето от хотелите в курорта работят "ол инклузив", типично за Турция.

АвстрияИталияФранцияГермания
veliko.info » webcam » world » turkey » St. Moritz