full screen background image
 

Вижте и резервирайте

Уеб камерите и времето в България

Протестът, през камерата на #EuroMajdan
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekMacedonianRomanianRussianSerbianSpanishTurkish

Киев - камера на "VideoProbki" от протеста в Киев

От къде излъчва и какво се вижда:
На живо от горещите точки на украинския протест в Киев, чрез телевизионния новинарски канал - VideoProbki.ua". Излъчва в Youtube.com.
Протести може да има и тук, вижте:
На живо от Евромайдан-а/Площад на независимостта/ протестите в Киев, Украйна Видео от камерата на Иво Божков от мястото на протеста Камера на сайта Offnews.bg излъчваща уличните събития и актуални дебати свързани с протестите в София
Два месеца след избухването на протестите в Украйна се стигна и до първите жертви - поне двама са загиналите при сблъсъците с полицията. А те продължават и мнозина вече сравняват ситуацията с гражданска война.
За първи път в най-новата история на Украйна се стига до жертви при протестите срещу правителството и президент. Това са и първите загинали от избухването на протестната вълна на 21 номеври 2013 г. Масовите демонстрации бяха предизвикани от промяната в курса на украинския президент Виктор Янукович, който замрази планираното подписване на споразумение за асоцииране с Европейския съюз. Оттогава насам Янукович се стреми всячески към сближаване с Русия и тази негова политика е причина десетки хиляди хора да излязат по улиците на Киев в знак на протест. Украинското правителство упреква опозицията, че е виновна за ескалацията на насилие. Това заяви министър-председателят Микола Азаров, който благодари на полицията за нейните действия. Опозиционните лидери като Виталий Кличко от своя страна обвиняват правителството и президента, настоявайки за тяхната оставка.
Уеб камерите на картата:  
Вижте на по-голяма карта    

 Коментари и новото тук:
^ 
  Начало | На картата | Privacy policy | За контакт |