full screen background image
 

Вижте и резервирайте

Уеб камерите и времето в България

Протестът, през камерата на #EuroMajdan
BulgarianEnglishFrenchGermanGreekMacedonianRomanianRussianSerbianSpanishTurkish

Лондон - студентските протести

От къде излъчва и какво се вижда:
Камерата проследява протестът на ученици и студенти от Великобритания започнал в Лондон от 19 ноември, с искане за безплатно образование. Шествието тръгва от Malet Street , Russell Square, Kingsway to the Strand, площад Трафалгар, Уайтхол и Парламента.
Протести може да има и тук, вижте:
На живо от Евромайдан-а/Площад на независимостта/ протестите в Киев, Украйна Видео от камерата на Иво Божков от мястото на протеста Камера на сайта Offnews.bg излъчваща уличните събития и актуални дебати свързани с протестите в София
Демонстрация за отмяна на студентските такси с участието на хиляди студенти започна днес 19.11.2014 в Лондон. В протестната акция ще се включат студенти от над 40 университета във Великобритания. Участниците в похода, който ще премине през центъра на Лондон и ще завърши пред парламента, ще поискат да бъде възстановено безплатното висше образование в Англия.
За разлика от други части на Острова, таксите в английските университети, които вече стигнаха 9 хиляди паунда на година. Шотландците не плащат за своето висше обучение, докато в Уелс студентите получават солидна финансова подкрепа от местните власти.
Очаква се студентската демонстрация да бъде най-голямата след 2010 година. Тогава, след решението на парламента да бъдат увеличени университетските такси, се стигна до сблъсъци с полицията в Лондон.
Ново официално проучване предупреждава, че три четвърти от студентите в Англия няма да могат да изплащат заемите, които са взели, за да покриват разходите по своето университетско обучение. standartnews.com
Вижте актуално инфо за протестите в страницата им във Фейсбук
Уеб камерите на картата:  
Вижте на по-голяма карта    

 Коментари и новото тук:
^ 
  Начало | На картата | Privacy policy | За контакт |