full screen background image
 

Вижте и резервирайте

Уеб камерите и времето в България

BulgarianEnglishFrenchGermanGreekMacedonianRomanianRussianSerbianSpanishTurkish

Габрово - изглед към площад "Възраждане"

От къде излъчва и какво се вижда:
Камерата е монтирана върху сградата, в която са "Националната Априловска гимназия" и "Националния музей на образованието" на ул."Васил Априлов". Виждат се фонтаните на площад "Възраждане" пред сградите на Областната управа и Съдебната палата.
Още уеб камери в Габрово и на Узана:
Изглед от офиса на "Тента" ООД, Панорама от главната улица "Ген. Радецки", Кръстовище на ул."Гюмюрджинска", От "Дом за хумор и сатира", Кръговото кръстовище пл."Белоруски", На входа от Севлиево, Чаршията в АЕК "Етър", Ски писта "Горското" на Узана, Изглед от Узана
   Източник:   "Уникс" ЕООД   ⊕  Цени на ски лифт карти  ⊕  Ски писти на Узана  ⊕ 
 
Хотели и апартамeнти в Габрово, kъдето е възможно да направите Booking.com резервация, без kредитна kарта: 
Апартамент "Раковски 2" СПА хотел "Люляци" е в подножието на Стара планина, на 11 км до Узана. Уелнес център, фитнес зала и ресторант. Срещу заплащане - сауна, солариум, парна баня, процедури за релаксация, ароматерапия и масажи с мед.
Хотел "Хитър Петър" е в покрайнините на град Габрово близо до река Сивек. Комфортна и автентинчна атмосфера на средновековна къща. Поддържан двор. Стаи с голямо легло или 2 единични, собствена баня. Камина в механата.
Хотел "Орловец" е в Габраво на 14 км до Узана, близо до "Дом на хумора". Безплатен паркинг и WiFi достъп. Кафене на покрива с красива панорама. Стаите с климатик, минибар, плоскоекранен телевизор, баня с душ или вана.
Уеб камерите на картата:   Вижте на по-голяма карта »    
 Коментари и новото тук:
^ 
  Начало | На картата | Privacy policy | За контакт |