Booking.com reservation
Благодарение на Ферател Девелопмент
 

Куршевел е разположен в сърцето на Ле Троа Вале (Les 3 Vallées или в превод "Трите долини"“), най-голямата свързана ски зона в света. В Ле Троа Вале функционират няколко ски курорта, които са разположени на различна надморска височина – Мерибел, Куршевел, Ла Тания, Вал Торенс, Ле Менюер, Сен Мартен, Ореле, Брид ли Бе. Но безспорно Куршевел е истинското диамантено бижу сред тях.
Замъкът Шамбор (Chambord) в департамент Лоара-ет-Шер (Loir-et-Cher), централната част на Франция, е едно от най-красивите дворцови укрепления в ренесансов стил в долината на Лоара. Замъкът разполагащ с 440 стаи е една от най-емблематичните и разпознавани френски средновековни постройки, заради невероятната си архитектура. В стила на Шамбор се премесват традиционните форми и детайли на френските средновековни крепости, примесени с класически италиански архитектурни моменти.
Страсбург е град в Източна Франция, център на департамента Ба Рен и на регион Елзас. Разположен е на левия бряг на река Рейн, близо до границата с Германия. Седалище на Съвета на Европа, Европейския парламент и др. европейски институции.

АвстрияИталия ГерманияШвейцария
veliko.info » webcam » world » france » Courchevel-La Tania