full screen background image
 

Вижте и резервирайте

Уеб камерите и времето в България

BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianMacedonianRussianSerbianSpanishTurkish

Добринище - панорама от хижа "Безбог"

От къде излъчва и какво се вижда:
Камерата е част от метеорологична станция и излъчва от хижа "Безбог" на 2240 м н.в. През зимата можете да стигнете до нея само чрез седалковия лифт тръгващ от хижа "Гоце Делчев". Разполага с 2 обновени туристически спални, всяка с капацитет от 14 легла.
Още уеб камери край Добринище и Банско:
Изглед от камера излъчваща от хижа "Гоце Делчев" над Добринище, Банско - Изглед към Бъндеришка поляна, Банско - Връх Тодорка, Банско - Ски център Шилигарника, Банско - Платото , Банско - Хотелски комплекс "Пирин", Банско - Панорама към Чалин валог
   Източник:  Метео станция хижа "Безбог"   Писти над Добринище  ⊕  Цени на ски лифт карти
Хотели и апартамeнти в Добринище, където да направите Booking.com резервация, без кредитна карта:
Хотел Къща за гости "Орбел Спа" е в югоисточния край на Добринище. Стаите са с тераси с панорамен изглед към Родопите. Безплатно WiFi и ползване на закрития плувен басейн; хидромасажна вана, паркинг. Кабелна телевизия.
Къща за гости "Войно" е на около 700 м до минералния плуван басейн в Добринище и на по-малко от 10 км до хижите "Гоце Делчев" и "Безбог". Безплатен WiFi, барбекю тераса. Кабелна телевизия, хладилник, баня с душ.
Къща за гости "Топузови" е на 200 от плажния комплекс с гореща минерална вода в Добринище. Безплатен WiFi паркинг, прекрасна градина с барбекю. Във всички стаи има кабелна телевизия и баня с душ. Ресторант.
Къща за гости "" е на около 300 м от центъра на град Добринище. Безплатен WiFi, отопление през зимата. Стаите са с балкон, кабелна телевизия, баня с душ. Механа с камина, домашно приготвени ястия. Съоръжения за барбекю.
Хотел Къща за гости "Таня" е на 200-300 м от централния площад на Добринище. Барбекю в двора, кухня за общо ползване, безплатен безжичен интернет, паркинг, кабелна телевизия, балкон, баня с душ.
Уеб камерите на картата:  
Вижте на по-голяма карта    

 Коментари и новото тук:
^ 
  Начало | На картата | Privacy policy | За контакт |