full screen background image
 

Вижте и резервирайте

Уеб камерите и времето в България

BulgarianEnglishFrenchGermanGreekMacedonianRomanianRussianSerbianSpanishTurkish

Бургас - камера от Бизнес център "Север"

От къде излъчва и какво се вижда:
Камерата е монтирана върху фасадата на фирма на офиса на охранителната фирма "Сот Плюс" в Бизнес Център "Север", разположен на ул. "Янко Комитов" 20 в Бургас. Насочена е надолу и показва част от улицата и паркинга пред сградата.
Още уеб камери в Бургас и ... :
Излъчва от сградата на Община Бургас, Показва морето от Уинд сърф клуб, Панорама от "Морското казино", "Цар Освободител" Варна, Изглед от сградата на община Варна, Плажът на трета буна във Варна, Варна и южния плаж, Тераса в комплекс "Варна Саут Бей" 
Бургас паркингът пред Бизнес Център Север - Webcam.Veliko.info
   Източник:  "Анди" ООД
 
Хотели и апартамeнти в Бургас, където да направите Booking.com резервация, без кредитна карта:
Апартамент "Оборище" на близо 1 км до морето с безплатен обществен паркинг. Климатик, кухня, тераса с изглед, баня с вана и душ, WiFi.
Апартамент "Натали" на 500 м от морето и на 100 м от автобусна спирка. Безплатен Wi Fi и паркинг. Климатик, оборудван кухненски бокс.
Апартамент "Гери" на 200 м от морето. Модерно обзавеждане, обширен хол с диван и плосък телевизор, оборудвана кухня с хладилник, WiFi.
Апартамент "Ваня" Безплатен паркинг и Wi-Fi достъп, тераса и напълно обзаведен кухненски бокс с възможност за самостоятелно готвене.
Уеб камерите на картата:   View Larger Map    
 Коментари и новото тук:
^ 
  Начало | На картата | Privacy policy | За контакт |