full screen background image
 

Вижте и резервирайте

Уеб камерите и времето в България

BulgarianEnglishFrenchGermanGreekMacedonianRomanianRussianSerbianSpanishTurkish

Бургас - камера излъчваща от уиндсърф центъра

От къде излъчва и какво се вижда:
Камерата излъчва от Уиндсърф клуб Бургас, който се намира в северната част на градския плаж. Уеб камера е насочена към крайбрежната алея, плажната ивица и морето. В близост се провеждат състезания от международната RS:X-Уидсърф регата.
Още уеб камери в Бургас и ... :
Излъчва от сградата на Община Бургас, Панорама от "Морското казино", Бизнес център "Север", Трафикът по бул. "Цар Освободител" Варна, Изглед от сградата на община Варна, Плажът на трета буна във Варна, Варна и южния плаж, Тераса във "Варна Саут Бей" 
Морето и плажа край уиндсърф клуба в Бургас - Webcam.veliko.info
   Източник:  Уиндсърф клуб Бургас
 
Хотели и апартамeнти в Бургас, където да направите Booking.com резервация, без кредитна карта:
Апартамент "Оборище" на близо 1 км до морето с безплатен обществен паркинг. Климатик, кухня, тераса с изглед, баня с вана и душ, WiFi.
Апартамент "Натали" на 500 м от морето и на 100 м от автобусна спирка. Безплатен Wi Fi и паркинг. Климатик, оборудван кухненски бокс.
Апартамент "Гери" на 200 м от морето. Модерно обзавеждане, обширен хол с диван и плосък телевизор, оборудвана кухня с хладилник, WiFi.
Апартамент "Ваня" Безплатен паркинг и Wi-Fi достъп, тераса и напълно обзаведен кухненски бокс с възможност за самостоятелно готвене.
Уеб камерите на картата:   View Larger Map    
 Коментари и новото тук:
^ 
  Начало | На картата | Privacy policy | За контакт |