full screen background image
 

Вижте и резервирайте

Уеб камерите и времето в България

BulgarianEnglishFrenchGermanGreekMacedonianRomanianRussianSerbianSpanishTurkish

Бургас - камера излъчваща от сградата на общината

От къде излъчва и какво се вижда:
Динамичната уеб камера е монтирана на административната сградата на Община Бургас намираща се на ул. "Александровска" №26. Можете да гледате кадри на живо от централната част на града. Виждат улици и сгради, част от пешеходната зона в близост.
Още уеб камери в Бургас и ... :
Излъчва от сградата на Община Бургас, Показва морето от Уинд сърф клуб, Панорама от "Морското казино", Бизнес център "Север", Трафикът по бул. "Цар Освободител" Варна, Изглед от сградата на община Варна, Плажът на трета буна във Варна, Варна и южния плаж
   Източник:  Община Бургас
 
Хотели и апартамeнти в Бургас, където да направите Booking.com резервация, без кредитна карта:
Апартамент "Оборище" на близо 1 км до морето с безплатен обществен паркинг. Климатик, кухня, тераса с изглед, баня с вана и душ, WiFi.
Апартамент "Натали" на 500 м от морето и на 100 м от автобусна спирка. Безплатен Wi Fi и паркинг. Климатик, оборудван кухненски бокс.
Апартамент "Гери" на 200 м от морето. Модерно обзавеждане, обширен хол с диван и плосък телевизор, оборудвана кухня с хладилник, WiFi.
Апартамент "Ваня" Безплатен паркинг и Wi-Fi достъп, тераса и напълно обзаведен кухненски бокс с възможност за самостоятелно готвене.
Уеб камерите на картата:   Вижте на по-голяма карта »    
 Коментари и новото тук:
  Начало | На картата | Privacy policy | За контакт |