Уеб камера във ВЕЛИКО ТЪРНОВО

ВЕЛИКО ТЪРНОВО на живо от ресторант "Щастливеца".
Заведениято е част от верига ресторанти, която дава своето начало през 1997 година във Велико Търново и заимства от Алеко Константинов не само псевдонима, но и ни връща към интериорните решения, характерни за домашния градски стил в Европа от 30-те години на миналия век.
Разположен между Дунавската равнина и Стара планина, върху първите възвишения на Предбалкана, Велико Търново е основен административен, индустриален и образователен център на региона. Тук се намират Националният военен университет „Васил Левски“ – факултет „Общовойскови“, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ (вторият по големина университет в България), катедралата Рождество Богородично, крепостите Царевец и Трапезица, множество музеи и културни забележителности: общо 1613 обекта от историческото наследство на България.
С решение на Народното събрание, от 16 април 2019 г. гр. Велико Търново е обявен за историческа и духовна столица на България.
Камерата е собственост на Ресторант ЩАСТЛИВЕЦА

Резервация в Велико Търново чрез Booking.com

В Търново чрез
BOOKING.com

45 самостоятелни климатизирани триетажни вили от 80 до 100 кв.м, с напълно обзаведени кухненски, спални и дневни=
Вижте още инфо за КАЛИПСО »
€ 85
Апарт. КЕРАМОТИ Гърция
Ако имате намерение да почивате в апартемент на гръцкото море и искате домакините да са българи - вижте предложенията ми:
Апартаменти в КЕРАМОТИ »
 Резервирай с Booking.com » 


Ганчо Петров 2016 © All rights reserved.