Уеб камери във ВАРНА

ВАРНА 1
ВАРНА 2
ВАРНА 3

Централен плаж
Разположен е срещу централния вход на Морската градина. Тук можете да се възползвате от услугите предлагани в Централните градски бани. Посетителите могат да се разкрасяват и да правят терапия с ценната лечебна кал, а освен центъра за калолечение и водолечение.
Плаж Рапонги
Върху площ от 5 дка, в сянката на палмовата гора са разпънати плажни шатри, обзаведени с елегантна лека мебел, следвайки последната модна стилистика, гарантираща абсолютен релакс.
Южен плаж
Разположен е южно от централния плаж на града, в най-широката пясъчна ивица. Морето е плитко, което го прави подходящ за семейства с деца. На плажа са изградени редица заведения, където плажуващите могат да хапнат, да се разхладят с питие или пък да поиграят плажен волейбол.
Плаж Четвърта буна
Намира се в източната част на Варна, в близост до квартал "Бриз", район "Приморски". Плажът е много красив и изключително чист. Плажната ивица е дълга 361 метра. Влакче се движи по маршрут от Морска гара до "Четвърта буна" и обратно.
Офицерски плаж
Пясъчната ивица е широка и просторна, а пясъкът - ситен и златист. Можете да се възползвате от водата на безплатния минерален басей на плажа. Наоколо има заведения и ресторанти, постове на спасители, платени чадъри и шезлонги, както и безплатна зона за плажуване.

€ 120
Вили КАЛИПСО Гърция
45 самостоятелни климатизирани триетажни вили от 80 до 100 кв.м, с напълно обзаведени кухненски, спални и дневни=
Вижте още инфо за КАЛИПСО »
€ 85
Апарт. КЕРАМОТИ Гърция
Ако имате намерение да почивате в апартемент на гръцкото море и искате домакините да са българи - вижте предложенията ми:
Апартаменти в КЕРАМОТИ »
 Резервирай с Booking.com » 


Ганчо Петров 2016 © All rights reserved.