Уеб камери в Слънчев бряг

СЛЪНЧЕВ БРЯГ - уеб камера от хотел ГОЛДЪН ИНА
СЛЪНЧЕВ БРЯГ - панорамна камера

Слънчев бряг е български курорт, който се намира между северната и южната част на българската черноморска ривиера, на територията на Община Несебър.
Международното летище Бургас се намира на 27 км от Слънчев бряг, а морското пристанище и железопътна гара Бургас – на 40 км от него. Има редовни връзки с областните центрове Бургас (40 км) и Варна (90 км). Слънчев бряг се намира на 361 км от София, 251 км от гр. Пловдив, 90 км от Варна, 190 км от Русе.
На територията на к.к. Слънчев бряг днес са разположени повече от 200 хотела, както и над 100 атракционни заведения. В западната част на Слънчев бряг на 36 декара площ е разположен първият в България тематичен воден парк Action Aquapark с над 30 различни водни атракции. Хотелите предлагат всички възможности за пълноценна почивка - открити и закрити басейни, зелени паркове и градини, спортни съоръжения, ресторанти, дневни и нощни барове, атракционни заведения, салони за красота, спа центрове и др.
Разположен е в залив във формата на полумесец, обърнат на изток. Северната част на курорта опира в полите на последните възвишения на Старопланинския масив, където граничи с град Свети Влас. Южната му част опира в разположения на полуостров древен град Несебър.
Плажът на курортния комплекс е от ситен златист пясък, дюните и горичките придават на местността много живописен изглед. Плажната ивица е дълга повече от 8 км и широка 30 – 60 м. Морското дъно е с много слаб наклон и е удобно за къпане. Както и по останалото черноморско крайбрежие се образуват незначителни приливи и отливи (3 – 8 cm).
Камерата е собственост на : Хотел Кубан

Резервация в Слънчев бряг чрез Booking.com

Слънчев бряг с
BOOKING.com

45 самостоятелни климатизирани триетажни вили от 80 до 100 кв.м, с напълно обзаведени кухненски, спални и дневни=
Вижте още инфо за КАЛИПСО »
€ 85
Апарт. КЕРАМОТИ Гърция
Ако имате намерение да почивате в апартемент на гръцкото море и искате домакините да са българи - вижте предложенията ми:
Апартаменти в КЕРАМОТИ »
 Резервирай с Booking.com » 


Ганчо Петров 2016 © All rights reserved.