Уеб камери в СОЗОПОЛ

СОЗОПОЛ - панорамна камера от хотел БОБЧЕВ
СОЗОПОЛ - панорамна камера
СОЗОПОЛ - хотел Санта Марина

Созопол е разположен е на няколко малки полуострова в южната част на Бургаския залив.
Със своето културно-историческо минало, с архитектурата си от 18 – 19 век, своите плажове и ежегодните празници на изкуствата „Аполония“ Созопол привлича днес множество туристи.
Созопол е разположен на българското черноморско крайбрежие, в южната част на Бургаския залив, на 35 км южно от Бургас. Градът е разделен на Стар и Нов град, между които се намира Морската градина. Старият град е разположен на малкия полуостров Скамний, вдаден между Созополския залив и залива Коренята. Скамний е свързан чрез изкуствен насип и вълнолом с остров Свети Кирик с площ от 80 декара, разположен на 250 метра северозападно от Созопол. Северната част на полуострова завършва с нос Скамни, а южната – с нос Харманите. По протежението на залива Коренята до полуостров Колокита се намира най-новата част на града – квартал Харманите. Полуостров Колокита и заливът Каваци бележат южната граница на града.
В акваторията на Созополския залив се намират остров Свети Иван и разположеният до него малък остров Свети Петър.

Резервация в Созопол чрез Booking.com

В Созопол чрез
BOOKING.com

45 самостоятелни климатизирани триетажни вили от 80 до 100 кв.м, с напълно обзаведени кухненски, спални и дневни=
Вижте още инфо за КАЛИПСО »
€ 85
Апарт. КЕРАМОТИ Гърция
Ако имате намерение да почивате в апартемент на гръцкото море и искате домакините да са българи - вижте предложенията ми:
Апартаменти в КЕРАМОТИ »
 Резервирай с Booking.com » 


Ганчо Петров 2016 © All rights reserved.