Вижте на живо
Благодарение на TheMall.bg

Панорамна камера излъчваща от сградата на Mall of Sofia /Мол ъф София/ - търговски център в София, на ъгъла на бул. "Александър Стамболийски" и ул. "Опълченска", район "Възраждане". В същата сграда, над търговския център, е офис комплексът Sofia Tower. Паркингът разполага с над 700 места, разположени на няколко нива под сградата. По-големите наематели са Пикадили, Макдоналдс и KFC, книжарница Сиела. Първоначалният съсобственик на сградата Cinema City International има 12 киноекрана /вкл. и IMAX/. Цариградско шосе /бивш бул. "Ленин"/ е най-дългият булевард в София и носи името на някогашното Цариградско шосе, което било основен път по направлението София - Пловдив - Цариград.
Разположен в източната част на столицата, той е основна входно-изходна артерия, през която преминава голяма част от входящия и изходящ автомобилен поток към Южна и Югоизточна България. Той е западно градско продължение на автомагистрала "Тракия", като започва от Околовръстния път на София и завършва в централната градска част при Орлов мост.
Квартал "Младост" е сред най-модерните и бързо развиващи се квартали в София. Разположен е в югоизточната част на столицата. На площ от около 1 700 хектара жилищният комплекс представлява около 10% от територията на града.