Уеб камери в НЕСЕБЪР

НЕСЕБЪР е вторият по големина град на българското Черноморие.
Няколкото природни резервати и защитени местности, антични и средновековни селища, Черно море и ежегодните фестивали привличат множество туристи.
Градът разположен в най-западната точка на Черно море, НЕСЕБЪР дава името на едноименния залив, който е най-големият и най-вдаденият в континента на Българското Черноморие. Градът е заобиколен от езерата НЕСЕБЪРко, Атанасовско и Мандренско на запад, североизток и югозапад, и на изток от Черно море. Между НЕСЕБЪРкото и Мандренското езеро на височина 209 m се издига връх Върли бряг. Той е и най-високата точка на НЕСЕБЪР.
В НЕСЕБЪР се намират две пясъчни коси: Кумлука, разположена между НЕСЕБЪРкото езеро и Черно море, която е дълга около 3 km и широка около 1 km; и Атанасовска коса, разположена между Атанасовското езеро и Черно море и дълга около 1 km.
В акваторията на НЕСЕБЪРкия залив се намира черноморският остров Света Анастасия, който също е част от града. Той е отдалечен на 6,5 km от брега и е изграден от вулканични скали. В най-високата си точка е висок 12 метра, а площта му е 22 дка.
Камерата е собственост на : Анди - Системи за видеонаблюдение и сигурност

€ 120
Вили КАЛИПСО Гърция
45 самостоятелни климатизирани триетажни вили от 80 до 100 кв.м, с напълно обзаведени кухненски, спални и дневни=
Вижте още инфо за КАЛИПСО »
€ 85
Апарт. КЕРАМОТИ Гърция
Ако имате намерение да почивате в апартемент на гръцкото море и искате домакините да са българи - вижте предложенията ми:
Апартаменти в КЕРАМОТИ »
 Резервирай с Booking.com » 


Ганчо Петров 2016 © All rights reserved.