Уеб камери в ЛОЗЕНЕЦ

Царево - подвижно камера

ПЛАЖОВЕТЕ НА ЛОЗЕНЕЦ

Северен плаж Централен
Това е най-големият и най-посещаваният плаж в Лозенец. Тук ще намерите много заведения, барове, нощни клубове, детски кътове,сърф училище, всяко със собствена зона и разполага с чадъри и шезлонги. Може да наемете джет и водни ски. Охраняем. Има паркинг.
Плаж Корал
Плажът при едноименния къмпинг Корал се простира на север до къмпинг Юг и е едно невероятно мястенце. До широката плажна ивица има гора, в която можете да се скриете от слънцето. Има няколко заведения, в които може да се да хапне прясна риба или просто да се разхладите със студена напитка. Също така може да поиграете разнообразни семейни игри. Плажът е охраняем и има всички плажни спортове и забавления.
Плаж Мечата дупка
Разположен е между Северен плаж Централен на Лозенец и плаж Корал. Дълъг е около 120 м и и широк 25 м. Любимо място на хората обичащи да релаксират и да се наслаждават на красотата и магнетизма на морето. Кръстен е на пещерата Мечата дупка(на тюлени, наричани морски мечки), в скалите наблизо.
Плаж Оазис
На 1 километър южно от Лозенец и на 4 км северно от Царево, с дължина 550 метра, разделен на две части от река Потурнашка. Някога тук се е намирал голям и посещаван къмпинг, но сега почти всичко е застроено с хотели. На плажната ивица има както платени чадъри и шезлонги, така и място за свободно плажуване. Наблизо има и водолазен център. За да стигнете до плаж Оазис може да карате по главния път до Лозенец и от там по стария до Оазис. Другата възможност е от Царево по стария път към Лозенец
● Камерите са собственост на Стрийм Метео и на Община Лозенец

Резервация в Лозенец чрез Booking.com

В Лозенец чрез
BOOKING.com

45 самостоятелни климатизирани триетажни вили от 80 до 100 кв.м, с напълно обзаведени кухненски, спални и дневни=
Вижте още инфо за КАЛИПСО »
€ 85
Апарт. КЕРАМОТИ Гърция
Ако имате намерение да почивате в апартемент на гръцкото море и искате домакините да са българи - вижте предложенията ми:
Апартаменти в КЕРАМОТИ »
 Резервирай с Booking.com » 


Ганчо Петров 2016 © All rights reserved.