Уеб камери в БЯЛА

БУРГАС - уеб камера към плажа

БЯЛА е курортен град намиращ се на почти на равно разстояние от Варна (56 км) и Бургас (70 км). Най-близкият град до Бяла е Обзор, който e само на 5 км.
Бреговата ивица на общината се характеризира със съчетание от скалист бряг, малки заливи, плажни ивици с пясъчни дюни. Общата дължина на морския бряг е 14,3 км или около 3% от цялата дължина на българския черноморски бряг. По-голямата част от плажовете имат източна, североизточна и югоизточна експозиция, което предлага и по-оптимални условия за слънчево греене. Общата дължина на плажните ивици е 6244 м, или около 16% от общата дължина на плажните ивици, намиращи се на територията на област Варна.
Летният туризъм привлича много хора. В последните години се забелязва удължаване на туристическия сезон, който започва в началото на месец май и продължава до септември.
На територията на град Бяла има добре развита мрежа от места за настаняване. Туристите, избрали да прекарат лятната си почивка в Бяла могат да направят своя избор от малки семейни хотелчета до 3-звездни хотели от затворен тип.
Съборът на Бяла се провежда на 21 май – деня на св.св. Константин и Елена.
Камерата излъчва от Антик Палас

Резервация в Бяла чрез Booking.com

В Бяла чрез
BOOKING.com

45 самостоятелни климатизирани триетажни вили от 80 до 100 кв.м, с напълно обзаведени кухненски, спални и дневни=
Вижте още инфо за КАЛИПСО »
€ 85
Апарт. КЕРАМОТИ Гърция
Ако имате намерение да почивате в апартемент на гръцкото море и искате домакините да са българи - вижте предложенията ми:
Апартаменти в КЕРАМОТИ »
 Резервирай с Booking.com » 


Ганчо Петров 2016 © All rights reserved.