Уеб камери в Балчик

Балчик 1
Балчик 2
Балчик 3
Балчик 4

Балчик е малък крайбрежен град, разположен в близост до курортния комплекс Албена на юг, а на север най-близкият град е Каварна - на 18 км.
Първата камера е монтирана на впечатляващо красивата сграда на общинската администрация в Балчик. Насочена е към площада и кръстовище на улиците "Черно море", "Иван Вазов" и "Дионисополис". Вдясно се вижда старата сграда на общината.
Втората уеб камера излъчваща в посока на яхтеното пристанище в Балчик, непосредствено до Морската гара и крайбрежната дамба/ пешеходна алея/ свързваща Балчик и Албена. Алеята е любимо място за разходка на жителите, туристите и гостите на града и вече се осветява уникално фотоволтаична система.
Третата камера показва изображения от ботаническата градина в Балчик /Университетска ботаническа градина при Софийски университет "Св. Кл. Охридски"/, която е част от комплекс "Двореца" на площ от 194 дка и впечетлява с терасите-градини, свързани със стръмни стълби, зелени тунели и арки. За съжеление спря да излъчва онлайн.
В Балчик има три плажа разположени покрай крайбрежната панорамна улица.
Централен плаж е разположен източно от пристанището в посока Балчишката тузла. Охраняем е, с възможност за ползване на чадъри и шезлонги срещу заплащане.
В комплексът "Нов плаж" освен чадъри и шезлонги, тук можете да се възползвате и от басейна и водната парзалка.
Плажът "Двореца" е в подножието на най-голямата на Балканите и втора по големина в света Ботаническа градина.
По крайбрежната алея лесно можете да стигнете, пеш или с велосипед, до огромния плаж на курорта Албена.
Камерите са собственост на Балчик АД

Резервация в Балчик чрез Booking.com

В Балчик чрез
BOOKING.com

45 самостоятелни климатизирани триетажни вили от 80 до 100 кв.м, с напълно обзаведени кухненски, спални и дневни=
Вижте още инфо за КАЛИПСО »
€ 85
Апарт. КЕРАМОТИ Гърция
Ако имате намерение да почивате в апартемент на гръцкото море и искате домакините да са българи - вижте предложенията ми:
Апартаменти в КЕРАМОТИ »
 Резервирай с Booking.com » 


Ганчо Петров 2016 © All rights reserved.