ENGLISH    
ВЕЛИКО 
© ИНФО   
 
 
  Горещи оферти:
boss@veliko.info
                  България :. Варна :.  Златни пясъци  
 
СБР "Термал"
Не е възможна резервация при свободно настанявяне 2015 година. Всички стаи са продадени, в следствие на вече сключени договори.
За да направите резервация по програмите на НОИ
е нужно да се свържете директно с хотела.
Комплекс СБР "Термал" се намира в КК "Златни пясъци" - спирка "Журналист" на 200 м. от морския бряг. Разположен сред красив собствен парк и очарова с
великолепна гледка към морето, дъх на морска свежест и аромат на зелени елови гори. Специализираната болница за рехабилитация/СБР/ "Термал" изпълнява функциите и на балнеологичен център. Благоприятните климатични условия, модерното оборудване на балнеологичния център както и екипът от
доказани специалисти създават идеални условия за провеждане на профилактика, лечение и рехабилитация. Сред профилните възможности на центъра са заболявания на сърдечно-съдовата система, заболявания на периферната нервна система, заболявания на опорно-двигателния апарат и др. Рехабилитационната програма включва апаратна физиотерапия, калолечение, водолечение, рефлексотерапия, зонотерапия, класическа акупунктура, автогенен тренинг, лечебна физкултура и т.н.
Съчетанието на луксозна леглова база, конферентна зала, SPA център, великолепна морска гледка и прекрасен собствен парк прави хотел "Термал" идеално място за отдих, спорт и конферентни мероприятия.

СБР "Термал" разполага с:
Лоби-барът разполага с изключително удобни сепарета и денонощен бар, който предлага безалкохолни напитки, коктейли, ниско и високо алкохолни напитки, натурални сокове и газирани напитки. Лоби-бара предлага на гостите и билярдна маса.
Ресторантът предлага българска традиционна и интернационална кухня в един изключителен уют и атмосфера за отпочиващите. Разполага с над 120 места включително и лятна градина, където може по време на закуска или обяд да се насладите на една спокойна и красива гледка.
Комплекс СБР Термал разполага с 60 просторни и луксозни двойни стаи, всяка със собствен санитарен възел.
Стаите от тип Б са в самостоятелна сграда, с отделен вход. Всички стаи са с тераса с изглед към морето. Разполагат с климатик, кабелна телевизия и собствен санитарен възел (баня и WC)
 
 
    Погледнете
 
 
 
    Изберете период  
 
Период Тип стая - Брой гости Хранене Цена
01.06-30.06 Двама в двойна стая Закуска  
01.07-31.07 Двама в двойна стая Закуска  
01.08-31.08 Двама в двойна стая Закуска  
02.01-31.03 Легло в двойна стая Закуска  
02.01-31.03 Единична стая Закуска  
02.01-21.12 Дете до 12 год. на доп. легло Закуска  
 
 
    Направете резервацията 
 
За да направите резервация по програмите на НОИ
 е нужно да се свържете директно с хотела.
Не е възможна резервация при свободно настанявяне 2015година. Всички стаи са продадени, в следствие на вече сключени договори.

 
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info  

For information on menu properties, please see http://www.milonic.com/menuproperties.php