ENGLISH    
ВЕЛИКО 
© ИНФО   
0897976248
 
 
boss@veliko.info     
   България :. Велико Търново    
 
Хотел "Милениум"
Не работи!!!
Хотелски комплекс “Милениум” се намира в центъра на старопрестолния град Велико Търново. Тризвездният хотел привлича с интересната си архитектура, приятна и спокойна атмосфера. Тук ще откриете съчетание на комфорт, уют и първокласно обслужване.
Комплекс “Милениум” работи целогодишно и е подходящ както за ваканции, така и за бизнес срещи, служебни пътувания, семинари и конференции. На разположение на гостите има изискан класически ресторант, където се предлагат вкусни ястия от българската и европейската кухня, уютен дневен бар, зала за конференции с капацитет 30 места, сауна, охраняем паркинг.
Хотел “Милениум” е разположен на 3 етажа и предлага настаняване в 14 двойни стаи и 2 апартамента. Всички са комфортно обзаведени с модерна мека мебел и съвременни удобства - самостоятелен санитарен възел, телефон, телевизор, хладилник, ютия, сушоар. Някои стаи са оборудвани с климатик.
В цената за нощувка е включена и закуска.
 
 
    Погледнете Карта   
 
 
 
    Изберете период  
 
/Цената е в български лева  /
Период Тип стая - Брой гости Хранене Цена
 
 
    Направете резервацията 
 
                        Хотелът не работи!!!
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
Дължим бакшиш за този хотел - 00.00 лв.            
     
 
 
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info  

DHTML JavaScript Menu By Milonic