ENGLISH    
ВЕЛИКО 
© ИНФО   
0897976248
 
 
boss@veliko.info     
   България :. Велико Търново    
 
Хотел-механа "Гурко"
За направената резервация на Ваше име, ще ми дължите 10лв. бакшиш, и  предварително заплащане на 100% от цената за резервацията.
Хотел-механа “Гурко” се намира на тиха, живописна крайбрежна уличка в старата част на Велико Търново, където разположените амфитеатрално старинни къщи се оглеждат във водите на р. Янтра.
Съчетаващ, автентична възрожденска архитектура и съвременни удобства, хотелът ви предлага възможността да се потопите в романтичната атмосфера на старопрестолния град. От тук се разкрива прекрасна панорама на паметникът на Асеневци.
В хотел-механа “Гурко” ще откриете всички необходими удобства за един приятен престой: гостоприемство, уют и топлота на истински дом, професионално обслужване.
На ваше разположение е прекрасна механа в традиционен битов стил с голяма каменна камина. Пъстрите покривки, дървените мебели и фолклорните мотиви от декорацията отнасят в епохата на славни царе и боляри. Тук можете да се насладите на традиционни ястия от болярския край. Таверната разполага с 50 места.
Тризвездният хотел “Гурко” разполага с 11 двойни луксозно обзаведени стаи, с възможност за допълнителни легла. Всички те разполагат със самостоятелен санитарен възел с вана или душ кабина, сешоар; телевизор с кабелна телевизия, климатик, телефон, минибар-хладилник, интернет връзка.
Предлагат се и обмяна на валута, пране, гладене, ютия на рецепцията, организиране на екскурзии.
 
 
    Погледнете Map   
 
 
 
    Направете резервацията 
 
За направената резервация на Ваше име, ще ми дължите 10лв. бакшиш, и  предварително заплащане на 100% от цената за резервацията.
                        /Всички полета са задължителни/
На името на:
Град и точен адрес:
Телефон, GSM и факс:
Имейл:
Пристигане:      
Нощувки:    
Възраст на децата:
Други изисквания:    
Предпочитанията Ви:
Дължима резервационна такса - 10.00 лв.       
     
 
 
  Карта на сайта  travelbg.info veliko.info bghoteli.info seo.veliko.info s&l.veliko.info ski.veliko.info sea.veliko.info  allnews.veliko.info
 Web Design FurorDesign
boss@veliko.info  

DHTML JavaScript Menu By Milonic